ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

 

Το πρωί της Παρασκευής 13 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Γιώργου Παπαδόπουλου συνεδρίαση του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Δράμας Α.Ε.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στα τοπικά Μ.Μ.Ε., ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής, στη συνεδρίαση «κατακυρώσαμε τον διαγωνισμό που έτρεξε το προηγούμενο διάστημα για δύο νέες θέσεις με σύμβαση έργου για την πρόσληψη δύο συνεργατών, ενός Γεωπόνου ΠΕ και ενός Οικονομολόγου ΠΕ. Οπότε σφραγίσαμε και τα δύο αυτά ονόματα, μετά την αξιολόγηση, και σύντομα στο ανθρώπινο δυναμικό της Αναπτυξιακής Δράμας εντάσσονται δύο νέα πρόσωπα. Από εκεί και πέρα, μιλήσαμε και για την εξέλιξη που έχουμε στις ιδιωτικού χαρακτήρα επιχειρήσεις. Πρόκειται για 87 επιχειρήσεις που έχουν υποβάλλει αίτημα προς χρηματοδότηση. Κάναμε μια κουβέντα για το πού βρίσκεται η αξιολόγηση όλων αυτών των επιχειρήσεων. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο όσον αφορά την αξιολόγηση και την επί τόπου μάλιστα διερεύνηση από τους συνεργάτες της Αναπτυξιακής στο χώρο εργασίας. Κι εκεί είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Ο κ. Παπαδόπουλος υπογράμμισε πως «τα βήματα είναι αργά και σταθερά. Γιατί ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια υποχρηματοδότηση σε κάποια μέρη, υποέργα του γενικότερου έργου χρηματοδότηση» και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα, γιατί γίνονται κάποιες προσπάθειες να βρεθεί κάποια σημαντικό ποσό, θα έχουμε κι εκεί μια θετική εξέλιξη. Θέλω με αυτά τα λόγια να κλείσω, γιατί δέχομαι πάρα πολλά τηλέφωνο για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τη χρηματοδότηση κάποιων επιχειρήσεων. Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους επιχειρηματίες ότι καταβάλουμε προσπάθειες προς κάθε κατεύθυνση για την εξεύρεση πόρων και θα βρεθούν πόροι».

 

Θανάσης Σιουτόπουλος