Πλήρη φάκελο με τους υποψηφίους του συνδυασμού της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέθεσε το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο επικεφαλής της παράταξης, Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστος Μέτιος.

Ο φάκελος περιέχει τα ονόματα 79 υποψηφίων, 32 γυναικών και 47 ανδρών, οι οποίοι, όπως σημείωσε ο κ. Μέτιος, είναι γνωστοί στην κοινωνία της Περιφέρειας από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία και προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μέτιου:

«Με χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης καταθέτουμε στο Πρωτοδικείο Κομοτηνής τον πλήρη φάκελο με τους υποψηφίους της παράταξής μας “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”.

79 ενεργοί πολίτες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 32 γυναίκες και 47 άνδρες, γνωστοί από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και την κοινωνική τους παρουσία και προερχόμενοι από διάφορους πολιτικούς χώρους συστρατεύονται στον κοινό μας στόχο: να δουλέψουμε για να πάμε την Περιφέρειά μας μπροστά.

Με σχέδιο και αποφασιστικότητα η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” θα δώσει τη μάχη των εκλογών και θα πετύχει μια μεγάλη νίκη!».

Υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας είναι οι εξής:

ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΚΑΣΔΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΚΙΝΑΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥΛΑ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΙΘΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ