ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

 

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Καθαρό παιχνίδι» αναφέρονται τα εξής:

Καμία επιτροπή της ΕΠΣ Δράμας δεν επιτρέπεται να νιώθει ντροπή για κανένα από τους 17 Δραμινούς επαγγελματίες του Νομού που αντιδρούν στον κατήφορο του δραμινού ποδοσφαίρου, έτσι όπως το έχουν αφήσει στην τύχη του, την κακή, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔ και ο περίγυρός του.

Είναι ντροπή για οποιοδήποτε εκφράζεται έτσι για 17 ευυπόληπτους και αξιοπρεπείς παράγοντες του Νομού μας που πρώτοι μπήκαν μπροστά για να δώσουν ένα τέλος στη μιζέρια και στην απαξίωση που έχουν πέσει τα πρωταθλήματά μας επειδή έτσι βολεύει τον Πρόεδρο της Ένωσης.

Δυστυχώς μέσα από το δικό του ψεύτικο μικρόκοσμο του ίσως προσπαθεί να μας πείσει ότι οι άλλοι ενδιαφέρονται για τις καρέκλες και ο ίδιος ζει για να βρει το εμβόλιο κατά του ιού covid-19!

Τα επιχειρήματα του προκαλούν μόνο θυμηδία γιατί όλοι πλέον γνωρίζουν την πραγματικότητα.

Ο συνδυασμός «Καθαρό παιχνίδι» που τώρα στηρίζεται από αυτούς τους 17 αξιότιμους Δραμινούς, πριν από μερικές μέρες, με προηγούμενη ανακοίνωση του κάλεσε τη διοίκηση της Ένωσης, την Εκτελεστική Επιτροπή, να κάνει μια απλή συμβολική κίνηση και να προσφέρει στο Νοσοκομείο της Δράμας τα χρήματα που μάζεψε από τα πρόστιμα που επέβαλε στα σωματεία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Σαν μια επιβράβευση για τον αγώνα κατά της πανδημίας που γίνεται από τους ανθρώπους της υγείας. Απάντηση δεν πήραμε από κανέναν…

Φτάνουν πια τα ψέματα, ο κόσμος της Δράμας δεν έχει επιλεκτική μνήμη. Θυμάται τα πάντα και θα το δείτε σύντομα.

-Για άλλη μια φορά, παχιά και κούφια λόγια προς τα σωματεία. Ζητείται βραβείο γιατί έγινε το αυτονόητο, ακολουθώντας τις εντολές που έρχονταν εκείνες τις μέρες από την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ και επέβαλαν την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων. Κατά τα άλλα μας θυμίζει μια παλιά ελληνική ταινία. «Ήρωες με παντούφλες».

-Μια υπεύθυνη διοίκηση που νιώθει «ντροπή» για τα μέλη της Ένωσής της, δυστυχώς βολεύεται μέσα στο μικρόκοσμο του ψέματος της. Αναπαύεται μέσα στην κατάσταση που δημιούργησε η πανδημία και δεν θέλει να δει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να βγούμε από αυτό το μαρτύριο και στη συνέχεια και από το μαρτύριο που μας υποβάλλει αυτή.

-Φυσικά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Το πόσο γρήγορα θα φανεί άμεσα. Μέχρι τότε εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να καλούμε τους ανθρώπους του δραμινού ποδοσφαίρου να συνδράμουν για να απαλλαγούμε από την διοίκηση του κατήφορου.

 

Με εκτίμηση

Η Ομάδα στήριξης

Δαμιανός Καγγελίδης, Νίκος Χαρακίδης, Γιώργος Βουγιουκλής, Χαράλαμπος Καρυπίδης, Γιώργος Νταλίδης, Κώστας Καρανικόλας, Πέτρος Παπαδόπουλος, Κώστας Αργυριάδης, Γιάννης Κεσκίνογλου, Αριστείδης Μανδρατζής, Κοσμάς Ευθυμιάδης, Σπύρος Αποστολίδης, Δημήτρης Κότιος, Νίκος Καλονικίδης, Γιώργος Σανοζίδης, Παύλος Μανδρατζής, Γιώτης Θεοδωρίδης, Κώστας Χ’’Kυριάκου, Σπύρος Φερσιζίδης, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Περσίδης