Απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών ο Κώστας Τσιτσόπουλος, ο οποίος ταυτίστηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του όσο λίγοι με τη Δόξα Δράμας. Γεννημένος το 1950 στη Δράμα, ο εκλιπών ασχολήθηκε διοικητικά με τους Μαυραετούς από το 1979 μέχρι και τη σαιζόν 2004-2005, αρχικά ως Γενικός Γραμματέας, ενώ διατέλεσε ακόμη Πρόεδρος και Γενικός Αρχηγός. Επιπλέον, για 2 χρόνια, το 1966 και το 1967, είχε αγωνιστεί στους ερασιτέχνες της Δόξας Δράμας.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2017 από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στη Δράμα,.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την απώλεια του Κώστα Τσιτσόπουλου εκδόθηκαν από τη Δόξα Δράμας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δράμας.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα κ. Κωνσταντίνου Τσιτσόπουλου ο οποίος διετέλεσε επί πολλά χρόνια στην Διοίκηση του Συλλόγου. Αιωνία η μνήμη του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γ.Σ. Δόξα Δράμας.

Στην ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Δράμας αναφέρονται τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Δράμας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Τσιτσόπουλου για το θάνατό του».

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Δράμας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου ανθρώπου οικογενειάρχη και αθλητικού παράγοντα Κώστα Τσιτσόπουλου. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» αναφέρει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Δράμας.

Η εφημερίδα «Εργασία… συν» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.