Πέρα από όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Θανάσης Γλαβίνας σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Action 24 (Περισσότερα ΕΔΩ), υπάρχει και άλλη ανακοίνωση του κόμματος στην οποία υπάρχει αναφορά στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Δράμας και σε συγκεκριμένη υποψηφιότητα, εννοώντας αυτή την του κ. Κυριάκου Χαρακίδη.

Συγκεκριμένα, στον «Ρυθμό Επικαιρότητας» του ΠΑΣΟΚ για τις 11 Νοεμβρίου και με τίτλο «Αυτοδιοίκηση: Σταθερή η δυναμική του ΠΑΣΟΚ και στις αυτοδιοικητικές εκλογές», αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «…Σε πολλούς δήμους επικράτησαν υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, όπως σε Κομοτηνή, Κόρινθο, Ρέθυμνο, Σέρρες κ.α., ενώ διεκδικούν στον δεύτερο γύρο τους δήμους σε Καβάλα, Δράμα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και πολλές περιοχές ανά τη χώρα, σηματοδοτώντας τις βαθιές ρίζες του Κινήματος στην ελληνική κοινωνία…».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης 10 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Γλαβίνας είχε πει σε τηλεοπτική του παρουσία μεταξύ άλλων τα εξής: «Το ΠΑΣΟΚ είπε ότι επιβεβαιώνεται μια σταθερή δυναμική και στην αυτοδιοίκηση. Μπορώ να σας αναφέρω πολλά παραδείγματα δημάρχων, προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ, από τη Κομοτηνή, Κόρινθο, Ρέθυμνο, στις Σέρρες και αλλού και διεκδικούμε τον δήμο στην Καβάλα, Δράμα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα ο κ. Δούκας και σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα».

Δείτε ΕΔΩ και τη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ