Σε ανακοίνωση του Βουλευτή Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνου Μπλούχου, σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη στη Δράμα του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, αναφέρονται τα εξής:

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 θα επισκεφθεί τον Νομό μας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας. Στο πρόγραμμα της επίσκεψής του, περιλαμβάνονται συναντήσεις με θεσμικούς φορείς του νομού μας και επισκέψεις σε δυο Δήμους.

Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, βρίσκεται δίπλα στη Δράμα και με τα χρηματοδοτικά της εργαλεία αξιολογεί και αξιοποιεί τις προτάσεις των φορέων μας, μοχλεύοντάς τες.

Ο κ. Μπλούχος ενόψει της επίσκεψής του κ. Πέτσα δήλωσε: «Υποδεχόμαστε τον κ. Πέτσα, για πολλοστή φορά. Και έχω την αίσθηση ότι υποδεχόμαστε έναν φίλο της Δράμας, του οποίου η μέριμνα και η στοργή προς την ακριτική Ελλάδα, δείχνει το επίπεδο και τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αγάπη και συνολική αναπτυξιακή προοπτική παντού στην επικράτεια. Ο Νομός μας δεν είναι ένα άσημο κεφάλαιο της επαρχιακής γεωγραφίας της Ελλάδας, αλλά μπορεί να πρωταγωνιστεί σε κάθε τομέα».