Σε ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοπτική για τη Δράμα» και Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δράμας κ. Κοσμά Καλαϊδόπουλου αναφέρονται τα εξής:

Αναφορικά με την Εορτή των Ελευθερίων της πόλης της Δράμας την 1η Ιουλίου 2021 και την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στην πόλη μας η Δημοτική Παράταξη “Προοπτική για τη Δράμα” και ο Επικεφαλής Κοσμάς Καλαϊδόπουλος δηλώνουν τα εξής:

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Εορτή Απελευθέρωσης της Δράμας από τον Τουρκικό Ζυγό και την Ενσωμάτωσή μας στον Εθνικό Κορμό της Ελλάδας, προσβάλει την Ιστορικότητα του μεγάλου τούτου γεγονότος καθώς την νοημοσύνη των Δραμινών Πολιτών. Η κα Σακελλαροπούλου πολλάκις με δημόσιες δηλώσεις της έχει προσβάλει το Έθνος των Ελλήνων, την επικρατούσα Θρησκεία καθώς και τη νοημοσύνη των Ελλήνων ζητώντας, ακόμα και τελευταία, την “ενσωμάτωση” των εγκληματιών – ως επί τω πλείστων – λαθρομεταναστών στην Ελληνική Κοινωνία για την επίλυση του Δημογραφικού Προβλήματος της Ελλάδας.

Η Δημοτική Παράταξη “Προοπτική για τη Δράμα” και ο Επικεφαλής Κοσμάς Καλαϊδόπουλος δεν “βλέπουν καμία προοπτική” για τη Δράμα από τις ανθελληνικές κατά καιρούς θέσεις που εκφράζει η κα Σακελλαροπούλου. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την πλήρης αποψίλωση και αποξένωση της Δράμας από τον Εθνικό Ιστό της Χώρας δια της παράκαμψης της Σιδηροδρομικής Εγνατίας από την πόλη μας και της μη Σύνδεσης της Δράμας με την Οδική Εγνατία, η παρουσία της ΠτΔ στα Ελευθέρια της Δράμας είναι προκλητική και αποπροσανατολιστική με τα ουσιώδη προβλήματα του τόπου μας.

Η Δημοτική Παράταξη “Προοπτική για τη Δράμα” και ο Επικεφαλής Κοσμάς Καλαϊδόπουλος διαμαρτυρόμενοι προς το Πρόσωπο της Προέδρου – και ουχί προς τον Θεσμό – και τις θέσεις που εκφράζει, δεν θα παραστούν στις Εκδηλώσεις Εορτασμού των Ελευθερίων, όπως επίσης και στο Δείπνο προς Τιμήν της ΠτΔ.

Καλούμε όλους τους Δραμινούς Πολίτες να διαμαρτυρηθούν Ειρηνικά Ενώπιον της ΠτΔ την 1η Ιουλίου 2021 για την Κατάντια του Τόπου μας.

 

Με Εκτίμηση

Κοσμάς Καλαϊδόπουλος