Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΪΡΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ) ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

 

  • Στην ετήσια συνέντευξή του εξήγησε τους λόγους εμπλοκής του στον Πανδραμαϊκό και μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα
  • Για την ΕΠΟ, τη Super League 2, τους χορηγούς – υποστηρικτές, τον προπονητή Μπ. Καζεπίδη και το «γιοφύρι της Δράμας» (Δημοτικό Στάδιο)
  • Με πενταετία Καζεπίδη ο β’ κύκλος συνεργασίας

 

Είναι από τους «αθόρυβους», αλλά δημιουργικούς παράγοντες, όχι μόνο του Δραμινού χώρου, αλλά και ευρύτερα. Ο λόγος για τον ιατρό και διοικητικό ηγέτη του Πανδραμαϊκού κ. Κωνσταντίνο Καΐρη, ο οποίος τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τη δική του εμπλοκή: Υπάρχει ο ίδιος ως πατρογονική συνέχεια εμπλοκής, οπότε από DNA είναι στα κοινά του Πανδραμαϊκού.

Για το κόστος οικονομικής στήριξης σε δύσκολους χρόνους: Είναι μια ευρύτερη απόφαση για υποστήριξη προς την κοινωνία και τον αθλητισμό, οπότε ο δικός του «οβολός» προς τον Πανδραμαϊκό είναι στο κάδρο του πολιτισμού – αθλητισμού.

Για τους υποστηρικτές: Ο Πανδραμαϊκός λαός, οι Δραμινές επιχειρήσεις (ΝΕΟΓΑΛ-Γουντσίδης), ο Βασίλης Τσακτσαρλής (Βίβλια Χώρα) και πλειάδα μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία: Απλά όταν ο Πανδραμαϊκός είχε ισοπαλίες ο Αγροτικός Αστέρας νικούσε με το φτωχό 1-0.

Για τη συμμετοχή στο μπαράζ για άνοδο στη Super League 2: Τον νόμο του κράτους ζητούμε να εφαρμοστεί και είναι το δίκαιο και το ηθικό για εμάς. Ο Πανδράμ έχει προορισμό τη Super League 2 και αυτό τώρα ή μετά θα πραγματοποιηθεί.

Για το «γιοφύρι της Δράμας» Δημοτικό Στάδιο: Είχε ο Πανδράμ πτώση 50% στα εισιτήρια με πορεία πρωταθλητισμού, αφού το γήπεδο του Ξηροποτάμου δεν είναι «έδρα» του Πανδραμαϊκού. Τα υπόλοιπα αφορούν διαχρονικά τους εκπροσώπους του τόπου για τις κερκίδες έτους 1937!

Για τον προπονητή Μπ. Καζεπίδη: Είναι ο «αναμορφωτής» της ανόδου του Πανδραμαϊκού. Έκλεισε μια πενταετία παρουσίας, ξεκινά η νέα. Δεν αλλάζεις κάτι θετικό σε μια ομάδα. Το βελτιώνεις και το επιβραβεύεις.

Για τη νέα Γ’ Εθνική και τα νέα δεδομένα: Ο Πανδραμαϊκός και στη νέα Γ’ Εθνική (αν αγωνιστεί εκεί), θα είναι στην κορυφαία τράδα ανόδου.

Τέλος η ατάκα αυτοπροσδιορισμού του κ. Καΐρη ήταν πως ο Πανδραμαϊκός είναι ο «πρίγκιπας» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας.