Την Κυριακή στις 17:00 ο Κ.Α.Ο.Δ. θα φιλοξενήσει την Γ.Α.Σ. Βασιλικών στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ’ εθνικής του μπάσκετ.

Οι δύο ομάδες πηγαίνουν αήττητες σε αυτό το παιχνίδι καθώς έχουν 3 νίκες στα προηγούμενα παιχνίδια, με τον Κ.Α.Ο.Δ. να θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Νίκου Γρηγοριάδη έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι με μόνο στόχο την νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας μας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δούκα Γρούδο, Δημήτρη Μπέσσα και Θοδωρή Γρηγοριάδη.

Νίκος Γρηγοριάδης (Προπονητής του Κ.Α.Ο.Δ.):

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει απέναντι στα Βασιλικά, μια ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας το Ανατόλια μια ομάδα από τα φαβορί της κατηγορίας, με αποτέλεσμα να χρήζει και αυτός ένας διεκδικητής της θέσης της ανόδου. Είναι ένας παιχνίδι που πρέπει να το δούμε πάρα πολύ σοβαρά και απαιτητικά, θα πρέπει να προσπαθήσουμε παρά πολύ στην άμυνα για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες μου χωρίς φόβο και με πάθος θα αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουν για ένα τέτοιο παιχνίδι. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή το απόγευμα για να δώσουν ώθηση στην προσπάθειά μας και να είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας μας και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε θα ματώσουμε, να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε το δεύτερο ντέρμπι της κατηγορίας μας.

Μάκης Γαϊτανίδης (παίκτης του Κ.Α.Ο.Δ.):

Έχουμε χτίσει ένα καλό σερί μέχρι στιγμής έχοντας κερδίσει όλα τα παιχνίδι μέχρι στιγμής, είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας και σίγουρα δεν θέλουμε να χάσουμε το αήττητο της έδρας καθώς έχουμε δείξει ότι από τον Δ. Κραχτίδης δύσκολα περνάει οποιαδήποτε ομάδα. Ο προπονητής μας Νίκος Γρηγοριάδης και το υπόλοιπο σταφ μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ. Βασιλικών και είμαστε αισιόδοξη για το θετικό αποτέλεσμα. Τέλος, θέλουμε τον κόσμο της ομάδας δίπλα μας για να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Από το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου