Επανέρχεται το κανονικό ωράριο στη λειτουργία των καταστημάτων στη Δράμα, καθώς σύμφωνα με τη Νέα Υπουργική Απόφαση για τα μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού, η Δράμα δεν περιλαμβάνεται στις περιοχές που τα καταστήματα θα ξεκινούν να λειτουργούν από τις 10.00. Είχαν προηγηθεί σχετικές διαμαρτυρίες τόσο από τον Εμπορικό Σύλλογο της Δράμας όσο και άλλους Εμπορικούς Συλλόγους πόλεων της επαρχίας, καθώς η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, για την αποτροπή συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς τις πρωινές ώρες, ήταν ουσιαστικά χωρίς αντίκρισμα.

Όπως αναφέρεται στη νέα ΚΥΑ, σχετικά με τη λειτουργία του Λιανεμπορίου, «στην Περιφέρεια Αττικής, πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, καθώς και στους Δήμους Πατρέων, Ηρακλείου, Κρήτης Λάρισας, Βόλου, Ιωαννιτών και Τρικκαίων για της ημέρας Δευτέρα έως Παρασκευή έναρξη λειτουργίας στις 10.00 και δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου έως τις 21.00».

Στο πλαίσιο αυτό από τον Εμπορικό Σύλλογο Δράμας ανακοινώθηκε το νέο Χριστουγεννιάτικο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.