ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 8 ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

  • Πρώτος από όλες τις παρατάξεις ο Γ. Παπαδόπουλος

Μπορεί για τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους να υπάρχει η αναμονή για να γίνει γνωστή η σταυροδοσία τους μέσω της ανακήρυξης από το Πρωτοδικείο, όμως για τους σταυρούς των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων ακολουθείται η συνήθης διαδικασία μέσω της ανάρτησης αποτελεσμάτων από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Υπενθυμίζεται ότι η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» εκλέγει στη Δράμα 3 Περιφερειακούς Συμβούλους, η «Περιφερειακή Σύνθεση» 2 και από 1 η «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», η «Περιφέρεια σε Δράση» και η «Λαϊκή Συσπείρωση».

Από την παράταξη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» εκλέγονται οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και Χρήστος Παπαθεοδώρου. Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος έχει ξεπεράσει το φράγμα των 6.500 σταυρών και είναι πρώτος σε σταυρούς από όλες τις περιφερειακές παρατάξεις. Ακολουθούν στην ίδια παράταξη, χωρίς να εκλέγονται, οι Χρήστος Γεωργιτσόπουλος, Κωνσταντίνος Κινατζίδης, Ιωάννης Αμπατζόγλου, Ιφιγένεια Τσομπανίδου, Δέσποινα Ευαγγέλογλου, Χρήστος Λιθηρόπουλος, Σαββατούλα Παπαδοπούλου, Σοφία Σιδηροπούλου και Αντώνης Κασδοβασίλης.

Από την «Περιφερειακή Σύνθεση» εκλέγονται οι Αριστείδης Μωυσιάδης και Αργύρης Πατακάκης. Ακολουθούν, χωρίς να εκλέγονται, οι Αικατερίνη Σερέτη – Παταβού, Χρήστος Γκόντιας, Νικόλαος Τσαύλος, Νατάσα Γαλοπούλου, Στέλιος Παπαδόπουλος, Φούλα Κουτεκίδου, Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης, Μάρθα Συμεωνίδου, Νίκος Τσαουσίδης και Μαρία Ξενίδου.

Από την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» πρώτη σε σταυρούς είναι η Αθηνά Κουκόγια, ενώ ακολουθεί η Τασούλα Μωυσιάδου. Στην ίδια παράταξη ακολουθούν οι Γιώργος Αννάογλου, Κώστας Αβραμίδης, Μάρθα Μαλέζογλου, Χρήστος Φεστερίδης, Ιωάννα Χούντα, Απόστολος Πανίδης, Κωνσταντινιά Δομούζη, Χαρίτων Αναστασιάδης, Λαγού Άννα και Κωνσταντίνος Αγωγιάτης. Από την παράταξη δεν εκλέγεται Περιφερειακός Σύμβουλος.

Από την «Περιφέρεια σε Δράση» εκλέγεται Γιώργος Ζιμπίδης. Ακολουθούν οι Ανέστης Τερζής, Γεωργία Κάλφα, Μαρία Δεμερτζή, Παύλος Εκιζίδης, Χρυσή Μπενάζη, Παύλος Νίκογλου, Παντελής Ποτούρης και Χαράλαμπος Κερτίκης.

Από την «Λαϊκή Συσπείρωση» εκλέγεται ο Γιάννης Στεφανίδης. Ακολουθούν οι Λίνα Δρανόβαλη, Γεωργία Κουταλίδου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Κοτζαμπάσης, Νικόλαος Θεοδωρίδης, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Λιόντας, Τόλη Καραγιαννίδου – Τσολπίδου, Λίζα Τσιμπλίδου, Γεωργία Κωνσταντινίδου – Καλαθα, Στέλλα Πίκη – Μπαμπλα.

Τέλος, Περιφερειακός Σύμβουλος εκλέγεται από την παράταξη «Πατριωτική Αυγή».