Ν.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μεγάλο κεκτημένο για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού, δημοκρατικού και σοσιαλιστικού χώρου της Ελλάδας. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι με την δύναμη των προοδευτικών πολιτών. Επιλέγουμε τη στρατηγική του διακριτού ρόλου και του αυτόνομου λόγου.

Στόχος μας είναι η Πολιτική Αλλαγή με αλλαγή πολιτικής και η ανάδειξη του Κινήματος Αλλαγής ως Πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας. Πρωταγωνιστή που θα εγγυηθεί την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας απέναντι στην συντηρητική επιλογή του Σύριζα και της Ν.Δ. Απέναντι στο διχαστικό λόγο απαντάμε με ένα ολοκληρωμένο προγραμματικό πλαίσιο που θα δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων.

Με όπλο μας τη διεύρυνση, την πολιτική ανανέωση και την ενότητα!

Γίνε και εσύ μέρος της προσπάθειας!

Γίνε και εσύ μέρος της Αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην Ελλάδα!

Υπόβαλε το βιογραφικό σου για τη συμμετοχή σου στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες Εθνικές Εκλογές. Οι αυτοπροτάσεις δεν θα δημοσιοποιηθούν και θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο email επικοινωνίας: psifodeltiaka[at]gmail.com τη διεύθυνση email αντικαταστήστε το [at] με @

Η Ν.Ε. Δράμας ενημερώνει ότι ήδη είχαν αυτοπροταθεί ή προταθεί 9 υποψήφιοι για τις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές για το Νομό Δράμας. Ήδη και όπως είχαμε ενημερώσει σχετικά έχει ανοίξει η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να υποβάλλει υποψηφιότητα. Οι υποψηφιότητες θα κριθούν από τη αρμόδια Επιτροπή.

 

Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Δράμας