Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαρτίου 2022, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε αντικατάσταση μέλους της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας. Η ανάγκη αυτή προέκυψε λόγω της παραίτησης για προσωπικούς λόγους του τακτικού μέλους της Επιτροπής κ. Γιάννη Κιάκου, ο οποίος είχε οριστεί ως μέλος της Επιτροπής ως ένας από τους δύο εμπειρογνώμονες δημότες.

Νέο μέλος στην Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δράμας ορίστηκε η κα Μαρία Ζαχοπούλου, Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και Πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας.

Στην Επιτροπή συμμετέχουν ακόμη ως Πρόεδρος η Αντιδήμαρχος του Δήμου Δράμας κα Αναστασία Τόλιου και ως μέλη η Δημοτική Σύμβουλος κα Χρύσα Σιδερά, η κα Μελπομένη Ζαπουνίδου ως εκπρόσωπος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας, ο κ. Γιώργος Κύρτσης ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας, η κα Αλίκη Τσιαμούρα ως εκπρόσωπος της Ένωσης Κυριών Δράμας και ο κ. Νίκος Κοκκινάκης ως εμπειρογνώμονας δημότης.