Η  ηθοποιός και influencer Σοφία Μουτίδου, είναι εδώ και χρόνια γνωστή για το ταλέντο της, το καυστικό της χιούμορ,  και την ευφυέστατη στάση που παίρνει σε πολλά θέματα ανα διαστήματα, όταν αυτά έρχονται στη δημοσιότητα.

Έτσι και αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει  την κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με ένα βίντεο της, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων, τόσο στο γυναικείο πληθυσμό όσο και στον αντρικό.

Με αυτό της το βίντεο ασχολήθηκαν πολλές διάσημες γυναίκες στο κόσμο της τηλεόρασης, των site αλλά και των social media.

Το φανατικό κοινό όμως της Σοφίας Μουτίδου, ήταν εκεί και περίμενε καρτερικά την δική της απάντηση για να…. χαρίσει γέλιο αλλά και τροφή για σκέψη με ένα ξεχωριστό αποστομωτικό και συνάμα χιουμοριστικό τρόπο…

Όπως μάλιστα ενημέρωσε με την  λεζάντα που έβαλε στο βίντεο που ανάρτησε στο instagram, έχει σκοπό να συμπεριλάβει την κριτική αυτή και στη νέα της stand up παράσταση, κρατώντας έτσι τους χιλιάδες θαυμαστές της σε αναμονή.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο και τα σχόλια δικά σας: