Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χριστουγεννιάτικη δράση του Δήμου Δράμας “Η γειτονιά των αστεριών” δόθηκαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Ονειρούπολης στο facebook. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση που έγινε πριν από λίγο αναφέρθηκαν τα εξής:

Φέτος λοιπόν η Ονειρούπολη θα είναι διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει τα τελευταία 16 χρόνια, όμως θα είναι το ίδιο όμορφη και ζεστή γιατί μέσα της κουβαλάει την μαγεία όλων των προηγούμενων ετών και ξετυλίγει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το κουβάρι της μαγικής διαδρομής όλων αυτών των ετών.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης μας συναντάμε φέτος την γειτονιά των αστεριών! Αυτή η γειτονιά είναι μια πανέμορφη γωνιά λαμπερή, φωτεινή, παραμυθένια και στολίζει με ένα μοναδικό τρόπο το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό μας.

Σ’ αυτό το χώρο αστέρια διαφόρων μορφών και διαστάσεων μοιάζουν έτοιμα να χορέψουν στροβιλίζοντας γύρω από τη μαγική χρυσόσκονη η οποία ντύνει κάθε τους άκρη, έτοιμα να χορέψουν και να ταξιδέψουν τις ευχές μικρών και μεγάλων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Προσαρμοζόμαστε… δεν αλλάζουμε!

Η επόμενη χρονιά θα μας βρει υγιείς δυνατούς κι ενωμένους και η παρέα θα ανταμώσει και πάλι!