Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη ετήσια εορτή του Συλλόγου μας προς τιμή του προστάτη μας Αγίου Στυλιανού. Παράλληλα εορτάσαμε και την Πολύτεκνη Οικογένεια.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Δράμας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δράμας κ. Δωροθέου τελέσαμε αρτοκλασία υπέρ των Πολυτέκνων Οικογενειών. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, Περιφερειακοί, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, ο πρ. Βουλευτής Δράμας κ. Κυριαζίδης, πρ. Πρόεδροι του Συλλόγου, Πρόεδροι σωματείων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης στον λόγο που απεύθυνε προς τις οικογένειες των πολυτέκνων αναφέρθη στην ανάγκη να στηρίξουμε τον θεσμό της οικογένειας και της πολυτεκνίας, καθώς επίσης να δοθούν κίνητρα να τεκνοποιήσουν οι δίτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες. Θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και θα βοηθήσει προς τον σκοπό αυτό.

Στην δεξίωση που παρατέθηκε κάλεσε όλα τα παιδιά κοντά του και έκανε διάλογο μαζί τους. Ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την εκδήλωση αυτή και ευχήθηκε ο Άγιος Στυλιανός να σκέπει τα παιδιά και τις οικογένειες των Πολυτέκνων. Εμείς ευχαριστούμε τον προϊστάμενο του Ναού Πανοσιολογιότατε Αρχιμανδρίτη π. Ιωσήφ και τους Ιερείς του για την αγάπη και την Αβραμιαία φιλοξενία τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Νικόλαος Σμολοκτός

Ο Γενικός Γραμματέας

Αντώνιος Στάικος