Νέα Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών είναι η Δραμινή κα Θεανώ Ζαγκλιβέρη, υπάλληλος του Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Δράμας της Διεύθυνσης Διοίκησης Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Η πρώην πρωταθλήτρια της άρσης βαρών και πρώην έφορος, με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο άθλημα και πολλές διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς διοργανώσεις, είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Η Θεανώ Ζαγκλιβέρη επελέγη ομόφωνα και σε κλίμα ομοψυχίας από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση και ήταν οι Θεανώ Ζαγκλιβέρη, Αννα Στρούμπου, Κωνσταντίνος Καζακλής, Ηρακλής-Χαράλαμπος Ροδίτης, Πύρρος Δήμας, Φώτης Καϋμενάκης, Φιλιππία Κοχλιαρίδου, Χαρίκλεια Κυριακίδου, Γιάννης Γέροντας, Θανάσης Ζησιόπουλος.

Μετά την εκλογή της, η Θεανώ Ζαγκλιβέρη δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους. Όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι αποφεύγω τα μεγάλα λόγια, όμως, θέλω να τονίσω ότι όπως έδινα όλες τις δυνάμεις μου ως αθλήτρια στους αγώνες, έτσι και τώρα θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του αθλήματος και καλώ την μεγάλη οικογένεια της άρσης βαρών να εργαστεί ενωμένη για την πρόοδο του αθλήματος».

Ο Συντονιστής Δρ. Ιωάννης Σάββας και όλοι οι συνάδελφοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης τη συγχαίρουν θερμά και της εύχονται ολόψυχα μια επιτυχή θητεία.