Υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου θα είναι η Δραμινή, με καταγωγή από το Δοξάτο, Τιτή (Θεοτόκη) Ντολαπτσή.

Για αυτή την απόφαση, η κ. Ντολαπτσή ανέφερε τα εξής:

Φίλοι μου, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφαση μου. Πριν λίγες μέρες είχα τη χαρά και τη τιμή να επισκεφτώ τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, κ. Κυριάκο Βελόπουλο, και να τον ενημερώσω για τη δράση της Olympico Vision … Συζητήσαμε αρκετή ώρα πέρα από τη δράση της Olympico, για θέματα της καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας, για τα εθνικά μας ζητήματα και την κρισιμότητα της χρονικής στιγμής .. και ομολογώ υπήρχε μεγάλη ταύτιση απόψεων, ως Μακεδόνες δεν ήταν και δύσκολο .. ο κ. Βελόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση μου και συγκεκριμένα για το θάρρος μου να διεκδικήσω για τη πατρίδα μου κάτι τόσο δίκαιο όμως και τόσο δύσκολο…με συνεχαρει και δήλωσε συμπαραστάτης σε αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια!!!! Εξάλλου όπως είπε ποιος Έλληνας δεν θα ήθελε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων!!!

Δέχτηκα λοιπόν επίσημη πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης και να δώσουμε μαζί έναν έντιμο αγώνα.

Η αγάπη μου για τα κοινά και τους συμπολίτες μου είναι γνωστή , με πολύ χαρά λοιπόν θα προσπαθήσω να συμβάλλω και εγώ με αυτό το τρόπο .. πιστεύω ότι χρειάζονται στην πολιτική άνθρωποι με όρεξη, όραμα και φρέσκες ιδέες, να διαθέσουν τον εαυτό τους για μια δικαιη Ελλάδα !!!

Η ζωή, οι εμπειρίες, οι καταστάσεις μας ωριμάζουν, μας εξελίσσουν, μας αλλάζουν, κάποια πράγματα όμως μένουν αναλλοίωτα μέσα μας .. η αγάπη για τη πατρίδα μας .. οι αξίες που μας προίκισε η οικογένειά μας .. η ορθόδοξη πίστη με την οποία γαλουχηθήκαμε από παιδιά!!!

Μένοντας λοιπόν σταθερή σε όλα αυτά συμπορεύομαι με την Ελληνική Λύση.. ο Πρόεδρος κ Κυριάκος Βελόπουλος αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια μου για τη πατρίδα μας, με τιμά με μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.. με το σύνθημα …

Πρώτα η Ελλάδα! Πρώτα οι Έλληνες!

Ποια είναι η Τιτή Ντολαπτσή

H Θεοτόκη Ντολαπτσή γεννήθηκε στο Δοξάτο της Δράμας το 1977. Μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της και επέστρεψε στην Ελλάδα το 1995. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σπουδάζει Ανθρωπιστική Επικοινωνία στο European Communication Institute Από το 2001 δραστηριοποιείται σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα της Υγείας. Το 2017 δημιουργεί το φιλανθρωπικό σωματείο “Πρόσκληση στην Πρόληψη“. Μαζί με επίλεκτη ομάδα γιατρών παρέχουν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε τουλάχιστον 5000 συμπολίτες μας σε όλη την Ελλάδα με κυριότερο σταθμό το ακριτικό νησί των Αρκιών. Το σωματείο σε συνεργασία με την Εκκλησία, δήμους καθώς και άλλες δομές και φορείς προσέφερε βοήθεια σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, υγειονομικό υλικό και στήριξε συνανθρώπους μας σε ανάγκη. Από το 2015 ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Από τις 14/12/2020 διατελεί Πρόεδρος της Olympico Vision – Φορέα διεκδίκησης μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με διαφορετική χώρα διοργανωτή κάθε φορά.