ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΥΛΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Π.Ε. ΔΡΑΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ»

 

  • «Η Δράμα χρειάζεται ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης, με διάθεση και σθένος να διεκδικήσουν και άμεσα να κάνουν πράξη όλα όσα την άφησαν χρόνια πίσω»
  • «Με σεβασμό προς όλους εσάς, διεκδικώ την ψήφο σας, στο πρόσωπό μου και στον Χριστόδουλο Τοψίδη, ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη θέση της Δράμας και της Περιφέρειάς μας»

 

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας με την «Περιφερειακή Σύνθεση», με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, μιλάει στην «Εργασία… συν» για την υποψηφιότητά του στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

 

Παντρεμένος με την Ρούλα Κυπραίου και πατέρας τριών παιδιών, του Μπάμπη, της Δέσποινας και του Ραφαήλ, ζω και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στην περιοχή της Δράμας, με έδρα τον Δήμο Δοξάτου. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά, δεν περιορίζεται απλά στον πολιτικό και επαγγελματικό μου χώρο, αλλά και στον τομέα της παράδοσης με σκοπό τη διάσωση και διάδοση του πολιτισμού των προγόνων μας.

Παιδί προσφυγικής οικογένειας από τις αλησμόνητες πατρίδες του Πόντου, που ρίζωσε στην φιλόξενη γη της Δράμας και συγκεκριμένα στο Κεφαλάρι του Δήμου Δοξάτου, μάθαμε να αγωνιζόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο των ανθρώπων μας και φυσικά και των ανθρώπων της περιοχής. Από μικρή ηλικία, με δασκάλους τους παππού και πατέρα μου και βαδίζοντας στα βήματα τους ενεπλάκειν με την πολιτική και έκτοτε μέσα από εκλογικές διαδικασίες, κατέχω κομματικές θέσεις σε επίπεδο τόσο Νομού Δράμας, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο στο κόμμα της Ν.Δ. Μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Δράμας από το 1995, Μέλος του Συνεδρίου της Ν.Δ. από το 1998, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δοξάτου από 2010 έως και 2013, Τομεάρχης Αγροτικού και Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Δράμας έως και σήμερα. Ως Πρόεδρος του Σωματείου «Δασεργατών Π.Ε. Δράμας» και της ΔΑΣ Σκαλωτής «Άγιος Ιωάννης», αγωνίζομαι για την αναβάθμιση του κλάδου, την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την προστασία του δασικού πλούτου, με σεβασμό και υποστήριξη σε κάθε προσπάθεια διατήρησης της χλωρίδας και πανίδας της περιοχής μας. Ως Ιδρυτικό μέλος του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου «Άγιος Παντελεήμων» μαζί με τα δραστήρια μέλη του, καταβάλουμε εκείνες τις προσπάθειες, ώστε να περάσουν στις επόμενες γενιές, οι αρχές και αξίες του Ποντιακού Ελληνισμού αλλά και της Ελληνορθόδοξης παράδοσης.

Ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος σήμερα, με την παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» διεκδικώ την ψήφο σας, ώστε η παράταξή μας να είναι η επόμενη Περιφερειακή Αρχή, με Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τον Χριστόδουλο Τοψίδη, τον άνθρωπο που απέδειξε πως ξέρει να συνθέτει σκέψεις, να εμπνέει και να δρομολογεί εξελίξεις μέσα από οράματα. Με ήθος, σεβασμό στους πολίτες, υπεύθυνος, αποφασιστικός, διεκδικητικός και αποτελεσματικός, με τόλμη και όραμα μπορεί να κάνει πράξη την αλλαγή ρότας της Περιφέρειάς μας αλλά και της δικής μας Περιφερειακής Ενότητας, της Δράμας. Η Δράμα χρειάζεται ανθρώπους σε θέσεις ευθύνης, με διάθεση και σθένος να διεκδικήσουν και άμεσα να κάνουν πράξη όλα όσα την άφησαν χρόνια πίσω. Με σεβασμό, λοιπόν, προς όλους εσάς, διεκδικώ την ψήφο σας, στο πρόσωπό μου και στον Χριστόδουλο Τοψίδη, ώστε να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη θέση της Δράμας και της Περιφέρειάς μας. Η Δράμα είναι σημαντικό να πάψει να παρακολουθεί ως θεατής απλά τις εξελίξεις. Η Δράμα και οι άνθρωποί της μπορούν και αξίζουν να μπουν στον χάρτη της προόδου και της ανάπτυξης και αυτό δεν είναι απλά υπόσχεση των ημερών. Το πιστεύω και θα αγωνιστώ ώστε τα παιδιά μου, τα παιδιά σας αλλά και όλοι εμείς, να το ζήσουμε. Είναι υποχρέωσή μου!!! Τον Μάιο φέρνουμε την Περιφέρεια στο προσκήνιο των εξελίξεων. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάνουμε μια επιλογή.