ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

 

  • Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 20.00, στην κεντρική πλατεία

 

Με ανακοίνωσή τους το Σωματεία Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Δράμας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας ζητούν να «αποσυρθεί το νομοσχέδιο της Ν.Δ. για την απαγόρευση των διαδηλώσεων» και «να καταργηθούν όλοι οι αντιδημοκρατικοί νόμοι των Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και Πα.Σο.Κ. για το χτύπημα της απεργίας, την απαγόρευση των κινητοποιήσεων ενάντια στους πλειστηριασμούς και την επιστράτευση των απεργών».

Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε συγκέντρωση, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στις 20.00, στην κεντρική πλατεία, ενάντια στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων. «Ξεκαθαρίζουμε στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους που υπηρετεί, ότι όσους νόμους και αν ψηφίσουν δεν πρόκειται να σταματήσουν τους αγώνες των εργαζομένων. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την έγκρισή τους για να διαδηλώνουμε ενάντια πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα ασθενών και υγειονομικών. Όπως δεν μας «φίμωσαν» στην περίοδο της καραντίνας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα μας και να διεκδικούμε την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.