ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΠΑΠΑΖΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤ. ΠΕΤΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ

 

  • «Η θετική εξέλιξη για το Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμπακίου ήρθε ως αποκορύφωμα της προσπάθειας αυτής της Διοίκησης και των υπηρεσιών»
  • Για «Τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου, στον χώρο και τον χρόνο»: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο για την συμπαράστασή του κατά τον σχεδιασμό της πρότασής μας και προσδοκώ σε μελλοντική συνεργασία για την υλοποίηση του έργου»

 

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Εργασία… συν», για την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στον Δήμο Δοξάτου, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού, Πληροφορικής, Διαφάνειας και Περιουσίας του Δήμου Δοξάτου κυρία Κυριακή Παπαζώτου ανέφερε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενη για την επίσκεψη του Υπουργού κ. Πέτσα στον Δήμο μας και για τις ανακοινώσεις έργων στις οποίες προέβη.

Η χρηματοδότηση του έργου για την ανέγερση του νέου κτηρίου που θα στεγάσει το Γυμνάσιο – Λύκειο Καλαμπακίου είναι επιτέλους πραγματικότητα.

Μετά από έξι και πλέον χρόνια, έχουμε τη χρηματοδοτική δυνατότητα να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου που θα απαλλάξει από την ταλαιπωρία και την αγωνία παιδιά και γονείς που επιτέλους πρέπει να έχουν το σχολείο που τους αξίζει. Η θετική αυτή εξέλιξη ήρθε ως αποκορύφωμα της προσπάθειας αυτής της Διοίκησης και των υπηρεσιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κυβέρνηση και τον Υπουργό κ. Πέτσα για την αμέριστη στήριξή τους».

Σχετικά με τη δημιουργία χώρου αφιερωμένο στον Απόστολο Παύλο στην περιοχή των Πηγών Κεφαλαρίου, η κυρία Παπαζώτου σημείωσε:

«Είναι ένα έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα για τον Δήμο μας, γιατί θα αξιοποιηθεί η περιοχή των Πηγών και θα προσελκύσει επισκέπτες. Η περιοχή αυτή αξίζει την προσοχή μας.

Βρήκαμε ευήκοα ώτα και έτσι ανακοινώθηκε η ένταξη και αυτού του έργου από τον Υπουργό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο για την συμπαράστασή του κατά τον σχεδιασμό της πρότασής μας και προσδοκώ σε μελλοντική συνεργασία για την υλοποίηση του έργου».