Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Νοσοκομειακών Γιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας, σχετικά με το συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία, στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, αναφέρονται τα εξής:

Ο Σύλλογος Νοσοκομειακών Γιατρών θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους Δραμινούς, που με την παρουσία τους στο συλλαλητήριο της 13ης Σεπτεμβρίου ένωσαν τη φωνή τους μαζί μας και έδειξαν ότι το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου και της μη περαιτέρω υποβάθμισης του είναι θέμα ζωτικής σημασίας για όλους μας.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να μην καταθέσουμε τη δυσαρέσκειά μας στην πρόθεση κάποιων να αλλοιώσουν το νόημα αυτής της κινητοποίησης.

Επίσης καταδικάζουμε απερίφραστα τα υβριστικά σχόλια και τους προπηλακισμούς που υπέστη ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας από ολιγομελή οργανωμένη ομάδα με επικεφαλής γνωστό για τις αντιεμβολιστικές του απόψεις Δημοτικό Σύμβουλο Δράμας.

Ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί. Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να υβρίζει και να προπηλακίζει επιστήμονες επειδή δεν τους αρέσει η επιστημονική τους γνώμη.

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου ιατρών Γ.Ν. Δράμας