Συγκλονισμένη είναι η Δράμα από τον χαμό του 38χρονου Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Χρήστου Κυριακίδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής. 

Όλοι μιλούν για έναν γελαστό και πρόσχαρο άνθρωπο, που αγωνιζόταν και πρόσφερε στα κοινά του τόπου του.

Ο ίδιος μάλιστα ανήμερα των Θεοφανείων είχε ταξιδέψει οδικώς στην Κωνσταντινούπολη και είχε βουτήξει πρώτη φορά για να πιάσει τον Σταυρό, κάτι για το οποίο ήταν πολύ περήφανος.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί που πάλευε για τους πολίτες της Δράμας. Δεν πρόσβαλε κανέναν, δεν έθιγε κανέναν, ήταν πολύ δυναμικός», είπε κλαίγοντας ο πατέρας του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε επίσης: 

Ο δήμαρχος της Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, έκανε λόγο για έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που βοηθούσε και στήριζε τους συμπολίτες του. 

Τα ξημερώματα της Κυριακής είχε βγει με συνεργάτες του για να παραβρεθεί σε εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη. Επιστρέφοντας στο σπίτι του μάλλον αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να καρφωθεί σε κολόνα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του. 

Στο οδόστρωμα δε βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος και η τροχαία αποδίδει το δυστύχημα στην κόπωση του 38χρονου, αφού πριν λίγες μέρες είχε ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη. 

Οι πολίτες της Δράμας θρηνούν για τον χαμό του, ενώ στην κηδεία του εκτυλίχθηκαν συγκινητικές σκηνές.

Πηγή: star.gr