Ο Κώστας Δουβαλίδης θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο.

Όπως ανακοινώθηκε χθες (1/7) από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δέκα επιπλέον αθλητές του στίβου εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους, μεταξύ των οποίων και ο Δραμινός αθλητής των 110 μ. με εμπόδια.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Δέκα αθλητές και αθλήτριες έκλεισαν θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μετά και την ανανέωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία της λίστας με τους αθλητές και αθλήτριες, που πήραν την πρόκριση μέσω της κατάταξης.

Έτσι μετά τους έξι που είχαν τα όρια και τους τρεις του βάδην, που γνώριζαν εδώ και λίγες ημέρες πως είναι εντός ομάδας, άλλοι δέκα αθλητές και αθλήτριες επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς.

Πρόκειται για την Ελισάβετ Πεσιρίδου (35 θέση στην κατάταξη), τον Κώστα Φιλιππίδη (23), τον Κώστα Δουβαλίδη (39), τον Εμμανουήλ Καραλή (26), τον Μιχάλη Αναστασάκη (29), το Χρήστο Φραντζεσκάκη (31), την Ραφαέλα Σπανουδάκη (46 100 μ./53 200 μ.), την Σταματία Σκαρβέλη (30) , την Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (32), Ειρήνη Βασιλείου (48)”.

Έτσι, ο Δραμινός Κώστας Δουβαλίδης, στα 39 του χρόνια, θα συμμετάσχει για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρόκειται για έναν αθλητή “κόσμημα” για τη Δράμα, όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά και για το ήθος του. Και η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες για ακόμη μια φορά αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλει ο ίδιος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του κ. Μπάμπη Σδρόλλα.