Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ…

 

  • Η όποια κατηγορία, ο προγραμματισμός, οι ανανεώσεις, οι μεταγραφές είναι όλα υπό εξέταση και επί τάπητος
  • Οι αναπτυξιακές ηλικίες και η ανάδειξή τους είναι το κίνητρο του Άγγελου Καλλινικίδη

 

Στις 30 Ιουνίου 2024 έχουμε επίσημη λήξη της φετινής περιόδου 2023-24 με τον οργανισμό Δόξα να βιώνει μια αποτίμηση άκρως αρνητική. Η ζωή όμως προχωρά και μαζί οι πολλές πλέον απαιτήσεις που προέκυψαν για τους Μαυραετούς.

Χθες Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 με την προγραμματισμένη εκλογική διαδικασία αναμενόταν να προκύψει η ανάδειξη του νέου διοικητικού σχήματος όπου Δοξαίοι κάθε γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εκ βάθρων επανεκκίνηση.

Ιστορικός και μαρτυρικός Γ.Σ. Δόξα

Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός καθιστά τον σύλλογο με αρνητικό πρόσημο και η αναστροφή απαιτεί ρόλους και συστράτευση με συμμετοχή όλων των πέρα από θώκους και καθήκοντα. Η νέα διοίκηση του Γ.Σ. Δόξα έχει την εντολής μιας ψυχικής συσπείρωσης όπου η πραγματική επανεκκίνηση είναι μονόδρομος. Το έναυσμα δόθηκε με τις αρχαιρεσίες…

Όσον αφορά τη σεζόν 2024-2025 η κατηγορία είναι ανοιχτή. Ο προγραμματισμός όμως πρέπει να αποτυπωθεί σε πρόσωπα. Η Δόξα της νέας περιόδου πρέπει να έχει τα στοιχεία ομάδας α’ διαλογής της Γ’ Εθνικής.