ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

 

Σε κλίμα ενότητας πραγματοποιήθηκε η Τακτική – Απολογιστική Γ. Συνέλευση της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ. για το έτος 2017, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα σεμιναρίων του Αθλητικού Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Κραχτίδης στη Δράμα.

Στη συνέλευση έγιναν γνωστές, στα πλαίσια παρουσίασης του διοικητικού απολογισμού, οι πολλαπλές δράσεις των σωματείων – μελών της Ένωσης για την χρονιά που πέρασε.

Εκτός των ηλικιακών πρωταθλημάτων, τα οποία διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν:

1) Τουρνουά prosotsani trophy και spring cup το μήνα Απρίλιο 2017

2) Διοργάνωση τελικής φάσης Πανελλήνιου πρωταθλήματος Παγκορασίδων Β’ και Μίνι στην Προσοτσάνη το μήνα Ιούνιο 2017

3) Φιλοξενία Εθνικών ομάδων Νεανίδων εθνικών ομάδων Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ισραήλ στην Προσοτσάνη

4) Τουρνουά Beach handball στην Αλεξ/πολη το μήνα Ιούλιο

5) Τουρνουά 1o Nevrokopi Cup στο Κάτω Νευροκόπι το μήνα Νοέμβριο

6) Τουρνουά ΚΥΚΛΩΠΑΚΙ στην Αλεξ/πολη το μήνα Δεκέμβριο 2017 και φιλοξενία Εθνικής ομάδας Κορασίδων το ίδιο διάστημα

7) Πάρκο του Χάντμπολ στην Ονειρούπολη Δράμας με διάρκεια λειτουργίας ενός μήνα

Στη συνέχεια αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, εκδήλωση με βραβεύσεις των πρωταθλητριών ομάδων των ηλικιακών πρωταθλημάτων της Ένωσης για τη χρονιά που πέρασε , καθώς και ο σχεδιασμός νέων δράσεων στις πόλεις της Περιφέρειας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με άμεσο στόχο την περαιτέρω προβολή της Χειροσφαίρισης.

Τέλος ο Πρόεδρος της Ένωσης Χατζηκωνσταντίνου Ησαΐας ευχαρίστησε τα σωματεία για την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το άθλημα στην Περιφέρεια. Επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης κ Παγωνίδης ως Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Κλείνοντας είπε ότι, στόχος για την αθλητική περίοδο 2018-2019 είναι το handball να αναπτυχθεί και στους υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Αν. Μακ & Θράκης και αυτό θα επιτευχθεί με τις δράσεις που προγραμματίζουμε.