Η πρόσφατη έκδοση της εφημερίδας «Εργασία… συν» έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να σηματοδοτεί τον 16ο χρόνο ζωής της, καθώς στις 12 Απριλίου 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας.

Η «Εργασία… συν» σε αυτά τα 15 χρόνια ύπαρξης, σε κάθε έκδοση έγκυρα, υπεύθυνα και αντικειμενικά, προσφέρει στους αναγνώστες της σε εβδομαδιαία βάση συνολική ενημέρωση για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, έχοντας συνδεθεί στην τοπική κοινωνία, όσο καμία άλλη εφημερίδα, με τις μεγάλες αποκαλύψεις. Παράλληλα, χάρη στο… αδερφάκι της, την ιστοσελίδα www.ergasia-press.gr, παρέχεται πλήρης ενημέρωση για την τρέχουσα ειδησεογραφία σε κάθε επίπεδο.

Επιβιώνοντας μέσα σε δύσκολες εποχές για τον Τύπο, όπως και για ολόκληρη την κοινωνία, η «Εργασία… συν» με μαχητικότητα και δυναμισμό συνεχίζει την προσπάθειά της, έχοντας ως βασικούς συντελεστές, εκτός από όσους εργάστηκαν ή εργάζονται σε αυτήν, όλους τους αναγνώστες και συνδρομητές της. Χάρη στην οικονομική στήριξη που παρέχουν, αλλά και στη δύναμη που προσφέρουν τόσο με τα θετικά σχόλια όσο και με την κριτική, δίνουν την απαιτούμενη δύναμη, έτσι ώστε η έκδοση της εφημερίδας να συνεχιστεί με αισιοδοξία για το μέλλον.

Σας ευχαριστούμε! Μαζί συνεχίζουμε…

 

«Εργασία… συν»