ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ

 

  • Ο Σέρβος φορ Σρνταν Βουγιακλίγια δηλώνει: Θα μιλήσω στο γήπεδο
  • Εμμανουέλ Μενσά ο παρτενέρ του Χάμοντ στη μεσαία γραμμή
  • Α’ Επιτροπή ΕΠΟ: Αδειοδότηση στην ΠΑΕ Δόξα
  • Νέο site – web tv, η επικοινωνιακή επικαιροποίηση σύντομα ενεργή, έρχεται το e-Doxa
  • Λ. Αυγενάκης: Θα εκτιμήσουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα για παρουσία φιλάθλων

 

Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στις 24/25 Οκτωβρίου θα έχουμε πρεμιέρα και στο δεύτερο στην τάξη επαγγελματικό πρωτάθλημα, αυτό της Super League 2, όπου τη γεωγραφική οντότητα της Μακεδονίας εκπροσωπεί η ΠΑΕ Δόξα Δράμας.

Η διοικητική καλοκαιρινή ταλαιπωρία πόσο θα κοστίσει στην αγωνιστική παρουσία, είναι το κύριο ερώτημα. Θα προλάβει η Δόξα; Οι ενέργειες για ενίσχυση εκ μέρους της νέας Διοίκησης είναι σε εντατικό βαθμό, χρονικά όμως λέει η απλή λογική ότι είμαστε πίσω, αφού ήρθαν παίκτες με ετερόκλητη προετοιμασία και η ένταξή τους σε πλάνο τακτικής και αγωνιστικού προσανατολισμού γίνεται σε καθεστώς πρωτογενούς προετοιμασίας. Σίγουρα η ποιότητα των παικτών σε μεγάλο μέρος δύναται να καλύψει τις παραπάνω χρονικές ατέλειες. Επίσης σίγουρα η συγκρότηση του έμψυχου υλικού πραγματοποιείται σε ειδικά χρονικό καθεστώς.

 

Πρόσφατες αποκτήσεις οι Βουγιακλίγια, Μενσά, Γκόμεζ, Μπολάκης

 

Το μεταγραφικό ντεμαράζ για τους Μαυραετούς είναι καθημερινό, αφού εντάχθηκαν ο Σέρβος στράικερ Βουγιακλίγια, ο Γκανέζος μέσος Μενσά, με παρουσία σε Super League 1 (Ατρόμητος και Κέρκυρα), ο Αργεντινός πλάγιος Γκόμεζ και ο Κρητικός πλάγιος μπακ Μπολάκης (με παρουσία στον ΟΦΗ).

Οι παραπάνω, μαζί με τους υπόλοιπους, αποτελούν 18 (!!!) νέες εντάξεις και καλείται το προπονητικό επιτελείο, με επικεφαλής τους Κολιτσιδάκη – Μαρινάκη, να βρουν χημεία για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου και της κατηγορίας της Super League 2.

 

Με βούλα ΕΠΟ

 

Το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησεων της ΕΠΟ, με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι η ΠΑΕ Δόξα πληροί τα νομικά – αθλητικά – οργανωτικά κριτήρια και αδειοδοτείται για το πρωτάθλημα της Super League 2.

 

eDoxa

 

Η ενημέρωση, οι δράσεις και τα νέα των Μαυραετών περνούν στην εποχή της αμεσότητας με εφαρμογή στο κινητό της ιντερνετικής ενημέρωσης. Σύντομα θα γίνουν και οι ανακοινώσεις.

 

Συνέντευξη τύπου και παρουσίαση μεταγραφών

 

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει πως την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 στις 19.00 η ώρα στο ξενοδοχείο Κούρος θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και παρουσίαση των φετινών μεταγραφών της ομάδος.