ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ

 

  • Εκλογές τον Ιούλιο στον ερασιτέχνη με μοναδικό ψηφοδέλτιο της οικογένειας Καλλινικίδη

 

Ο κύβος ερρίφθη και η εμπλοκή της οικογένειας Καλλινικίδη είναι πλέον γεγονός για την ιστορική και μαρτυρική πλέον Δόξα. Στα 106 χρόνια παρουσίας της βιώνει μια δύσκολη κατάσταση όλος ο οργανισμός της Δόξας, αφού η ασύμμετρη διαφαινόμενη παρουσία στο τοπικό της Δράμας είναι πέραν του όποιου ορίζοντα.

Από την ΕΠΟ η οριστικοποίηση της κατηγορίας

Η οριστική κατάταξη – ένταξη της Δόξας θα γίνει από τη διοργανώτρια ΕΠΟ και την επικύρωση του τελικού βαθμολογικού πίνακα. Αυτό θα γίνει συνολικά με την ολοκλήρωση της Super League 2 και των μπαράζ των πρωταθλητριών των ΕΠΣ.

«Πάνω από όλα η Δόξα και το συμφέρον της»

Σε ανακοίνωση των κ.κ. Άγγελου Καλλινικίδη και Ελευθέριου Καλλινικίδη αναφέρονται τα εξής:

«Ύστερα και από την πρόσφατη ενημερωτική συνάντηση μας, με μέλη του Δ.Σ. της Δόξας, προχωράμε στα επόμενα βήματα για την υλοποίηση των στόχων μας για τον αγαπημένο μας σύλλογο.

Την ερχόμενη Τετάρτη 15-5-2024, θα διεξαχθεί η απολογιστική Γενική Συνέλευση, στην οποία θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τα μέλη του Συλλόγου, κοινωνούς του οράματος μας για μια Δόξα αντάξια της ιστορίας της.

Σε ότι αφορά τον προβληματισμό που δημιουργήθηκε με τις διαγραφές μελών χωρίς πλήρη τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, συμμεριζόμαστε τους προβληματισμούς φίλων της ομάδας, αλλά θεωρούμε πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην απόφαση μας να κάνουμε την Δόξα πανίσχυρη.

Τέλος, ευχόμαστε καλή πορεία στην ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού στον δρόμο προς την άνοδο. Με την ευκαιρία τονίζουμε πως δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με καμιά ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Στα πλαίσια αυτά, εμείς και συνεργάτες μας βρεθήκαμε τόσο στον αγώνα της Νέας Αμισού, όσο και στον αγώνα της Super League που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη.

Σεβόμαστε την ιστορία και την προσπάθεια κάθε Συλλόγου, δεν αποδεχόμαστε την λογική της μοναδικότητας, αλλά για εμάς πάνω από όλα είναι η ΔΟΞΑ και το συμφέρον της.

Άγγελος Ν. Καλλινικίδης

Λευτέρης Ι. Καλλινικίδης»