ΑΡΘΡΟ

Της Τόλης Καραγιαννίδου – Τσολπίδου

Συνταξιούχου τραπεζικής υπαλλήλου πρώην Α.Τ.Ε.

9/6 οι ευρωπαϊκές εκλογές. Η Ελλάδα έχει δικαίωμα εκλογής 21 Ευρωβουλευτών στο κοινοβούλιο για 5 χρόνια.

Ας δούμε τι αντιπροσωπεύει η πολιτική της Ε.Ε.

Έχει μια εγκληματική πολιτική που με την κυβέρνηση της Ν.Δ. – που δίνει απλόχερα τη συναίνεσή της και με τα αστικά κόμματα, φιλελεύθερα, ακροδεξιά, άλλωστε η πολιτική της αποτελεί το καλύτερο «λίπασμα» για την ακροδεξιά (Βλαχόπουλος Π.) εφαρμόζουν και συνδιαμορφώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ώστε να υπάρχει η Ε.Ε. και να λειτουργεί για τα κέρδη της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Εξοντώνουν λοιπόν τον κάθε λαό σε ανάπτυξη και οικονομική κρίση, για να απολαμβάνουν οι ευρωπαϊκοί όμιλοι τζάμπα χρήματα σε δάνεια και επενδύσεις με κέρδη των μονοπωλίων, ενώ ο κόσμος φορτώνεται με περισσότερους φόρους, χαράτσια και με μεγαλύτερη φτώχεια. Διότι είναι η Ε.Ε. μια μεγάλη οικογένεια συμφερόντων, ενάντια στα δικαιώματα του λαού. Μάλιστα εδώ και πολλές δεκαετίες αποδεικνύεται ότι είναι παραμύθι ότι η ενιαία ευρωπαϊκή αγορά και ο ανταγωνισμός θα έφερνε οικονομική ανάπτυξη και ειρήνη στα κράτη – έφερε μόνο πολέμους και πρόσφυγες.

Για την Ε.Ε. είναι κόστος η ικανοποίηση διεκδικήσεών μας, για τη ζωή που μας αξίζει (Δ. Κουτσούμπας).

Με την ψήφο μας πρέπει να δώσουμε αγώνα αντεπίθεσης για το δίκιο μας και επιβάλλεται να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στη Δεξιά και να ψηφίσουμε Βουλευτές που ξέρουμε ότι θα ενδιαφερθούν για την καλυτέρευση της ζωής μας, απαιτώντας, και όχι Βουλευτές που για αυτούς δημόσιο κέρδος είναι το κέρδος του επενδυτή και που θα τους φέρει οικονομικά οφέλη!

Καπιταλιστικοί παράδεισοι δεν υπάρχουν. Αποδοκιμάζουμε φυσικά τη Ν.Δ. που μας γυρνά την πλάτη στα προβλήματά μας (Δ. Κουτσούμπας).

Όχι στις ευρωπαϊκές οδηγίες. Πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Αγώνας για την ανατροπή με πανευρωπαϊκά μηνύματα αντίστασης και πραγματικής ελπίδας (902.gr)

Εσύ που δεν έχεις πει την τελευταία σου λέξη, σκέψου όλα αυτά τα παραπάνω, συμπέρανε και δώσε τη σωστή ψήφο σε περισσότερους κομμουνιστές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που αποδεδειγμένα υπερασπίστηκαν μέσα και έξω από τις Βρυξέλλες τα συμφέροντα των πολιτών (Δ. Κουτσούμπας).