Η 37χρονη Νίνα Φαρόκι από την Αγγλία δεν στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή στην προσπάθειά της να παρακολουθήσει από κοντά τον ημιτελικό του Euro μεταξύ Αγγλίας και Δανίας.

Η μέχρι τότε εργαζόμενη ως παραγωγός ψηφιακού περιεχομένου ζήτησε να λείψει από τη δουλειά της επικαλούμενη μια δικαιολογία, προκειμένου να πάει στον αγώνα.

Παρόλο που στο γήπεδο υπήρχαν 60.000 θεατές, η τηλεοπτική κάμερα την έδειξε να επευφημεί για το νικητήριο γκολ της Αγγλίας. Όταν έλεγξε το κινητό της, βρήκε μηνύματα από φίλους της να της λένε πως την είδαν στην τηλεόραση.

Η Νίνα την επόμενη μέρα στις 6 π.μ. απολύθηκε…

Η δικαιολογία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η ίδια είχε βρει δικαιολογία για να αποφύγει τη δουλειά, όταν η φίλης της την τελευταία στιγμή κέρδισε εισιτήρια για τον ημιτελικό.

Όπως δήλωσε, πίστευε πως ήταν απίθανο να της δώσουν άδεια στη δουλειά και έτσι αποφάσισε να επικαλεστεί αδιαθεσία για να καταφέρει να φύγει. Όμως, το σχέδιο της κατέρρευσε, καθώς η τηλεοπτική κάμερα εστίασε σε εκείνη και στη φίλη της που γιόρταζαν το γκολ της Αγγλίας.

Για κακή της τύχη, η αναποδιά συνεχίστηκε όταν η Νίνα εμφανίστηκε ξανά σε στιγμιότυπο, αυτή τη φορά όμως, στο προσωπικό προφίλ της παρουσιάστριας, Stacey Dooley, στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο δείχνοντάς τη πάλι να χειροκροτά.

Το επόμενο πρωί, η Νίνα δέχθηκε τηλεφώνημα από το αφεντικό της όπου της ζητήθηκε να μην επιδιώξει να πάει στη δουλειά. Όπως δήλωσε η ίδια: «Είπαν ότι είδαν πως ήμουν στο παιχνίδι και ήμουν ειλικρινής, γιατί όντως ήμουν. H απόλυση ήρθε ως συνέπεια σε αυτό που έκανα».

«Νιώθω λίγο λύπη, κανείς άλλωστε δεν θέλει να απολυθεί, αλλά αν δεν το έκανα θα μετάνιωνα που θα έλειπα. Θα το ξαναέκανα».

Πηγή: in.gr