Ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας τις επαφές του με Δραμινούς πολίτες και φορείς, δέχθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του εθιμοτυπικές επισκέψεις.

Τον Δήμαρχο επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Συνταξιούχων Δράμας, οι οποίοι αφού του ευχήθηκαν για τη νέα θητεία, αναφέρθηκαν σε διάφορα θέματα που απασχολούν τους συνταξιούχους, ενώ δήλωσαν πρόθυμοι να προσφέρουν εθελοντικά όπου ο Δήμος έχει ανάγκη.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθανάσιο Διαλεκτόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν στον χώρο της εκπαίδευσης και επικαιροποίησαν την πρόθεση και των δυο πλευρών για καλή συνεργασία. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Δεβρίκης.

Ο κ. Δεβρίκης συμμετείχε και στην επόμενη συνάντηση του Δημάρχου Δράμας με τον Διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Δράμας Νικόλαο Καρυπίδη. Στη συζήτηση που ακολούθησε συμφώνησαν όλοι ότι το ΣΔΕ αποτελεί ένα πολύ σημαντικό θεσμό, οποίος θα πρέπει να στηριχθεί με κάθε πρόσφορο μέσο.

Τέλος, ο Δήμαρχος δέχθηκε την επίσκεψη του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας Σωτήρη Λαζαρίδη, με τον οποίο αναφέρθηκαν ακροθιγώς σε διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο, για τα οποία ο κ. Παπαδόπουλος έχει ιδίαν αντίληψη, μια και πρόκειται για τον φυσικό επαγγελματικό του χώρο. Ο δυο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αναλυτική συζήτηση και από κοινού αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται του συγκεκριμένου αντικειμένου.