Σε εθελοντική αιμοδοσία καλεί όλους τους Αστυνομικούς η I.P.A. Δράμας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στο ισόγειο του παλιού Δημαρχείου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ως Αστυνομικοί μέλη της I.P.A. Δράμας, σε συνεργασία με την Δ/νση Αστυνομίας Δράμας, συμμετέχουμε εθελοντικά και χωρίς δεύτερη σκέψη (παρόλο που είμαστε στην πρώτη γραμμή και νοσούμε πολλοί από εμάς) στο κάλεσμα για αίμα του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας (Τμήμα Αιμοδοσίας), τώρα που το σύστημα υγείας ξεπέρασε τα όριά του και η ανάγκη για αίμα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, επειδή πολλοί συμπολίτες μας νοσούν λόγω Covid ή ήρθανε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και αδυνατούν να δώσουν αίμα.

Τώρα στα δύσκολα, προσφέρουμε το πολυτιμότερο αγαθό στους συμπολίτες μας, κάνοντας ένα «Δώρο Ζωής» και στέλνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Καλούμε όλα τα μέλη μας αστυνομικούς αιμοδότες από όλες τις Υπηρεσίες του Νομού Δράμας, να προσέλθουν στην Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από ώρες 08:30 έως 13:00 στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου, έναντι πλατείας Ελευθερίας.

Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας που καταβάλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες, αψηφώντας κάθε κίνδυνο, για να μπορέσουν να κρατήσουν στη ζωή όσους περισσότερους συνανθρώπους μας. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο!

Υ.Γ. Οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να μην έχουν συμπτώματα κρυολογήματος (ύποπτα COVID-19) και να μην αποτελούν στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος.