ΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

 

Με ερωτήσεις της προς Υπουργούς της Κυβέρνησης, η Βουλευτής Κινήματος Αλλαγής κ. Χαρά Κεφαλίδου ανέδειξε, μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, ζητήματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, η κ. Κεφαλίδου κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με θέμα «Σε εκκρεμότητα οι επιλαχόντες του προγράμματος “Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ” του 2019 για την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης».

Επίσης, η κ. Κεφαλίδου συνυπέγραψε ερώτηση Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως σχετικά με την αδικία που έχει δημιουργηθεί εις βάρος των υποψηφίων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι επέλεξαν να διαγωνισθούν σύμφωνα με το παλαιό σύστημα.

Ακόμη, η κ. Κεφαλίδου συνυπέγραψε ερώτηση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Πάνο Θεοδωρικάκο, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση, με θέμα «Έμπρακτη ενίσχυση του θεσμού του Σχολικού Τροχονόμου».

Τέλος, η Βουλευτής του Ν. Δράμας και Τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, με θέμα «Αδικίες στην Προκήρυξη 1ΓΕ/2019 του Υπουργείου Παιδείας και οι συνέπειές τους».