ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΪΟΥ (ΩΡΑ 17.00) ΔΟΞΑ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΜΠΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018-2019

  • Πρόκριμα για μια νέα Διοίκηση αντιπροσωπευτική και ουσιαστική είναι το πλάνο που σκέπτεται ο Γ. Μπύρος για τη νέα χρονιά
  • Το 2Χ2 του Βασιλακάκη μαζί με την αξιολόγηση του ρόστερ έφεραν άλλον αέρα στα αποδυτήρια
  • Κ. Βασιλακάκης, προπονητής Δόξας: Θέλουμε το απόλυτο
  • Στην Γ.Σ. της ΕΠΟ το «μπαλάκι» της αναδιάρθρωσης με δημιουργία Super League 1, Super League 2 και Football League και με εξασφαλισμένα τηλεοπτικά έσοδα

 

Ήρθε και ο Μάης και σίγουρα δεν είμαστε τόσο ωραία όπως περιμέναμε στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου, ο σκληρός ρεαλισμός της φετινής χρονιάς έχει πολλές εκδοχές και μια αποτίμηση που λέει το απλό. Καλή η προσδοκία, αλλά η ουσία της ανόδου θέλει και ήθελε τον συναισθηματισμό υπό πλήρη έλεγχο, με «οδηγό» τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις για έναν ουσιαστικό πρωταθλητισμό.

Τέλος του Μάη ο κ. Μπύρος θα κληθεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά, να αξιολογήσει ανθρώπους και πρακτικές και εκεί πάνω να τοποθετηθεί για τη δική του εμπλοκή. Έβαλε και βάζει ο κ. Μπύρος κεφάλαια που έφεραν τη Δόξα να έχει αλλάξει επίπεδο προσδοκίας το ζητούμενο ήταν και είναι η αλλαγή προς τα πάνω της κατηγορίας.

Η φετινή χρονιά 2017-2018 ήταν για τη Δόξα μια χρονιά που είχε αλλαγές προσώπων (3 προπονητές) και την ομάδα να αναζητά μια σωστή και ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, αφού χάθηκαν βαθμοί με άκρως υποδεέστερους αντιπάλους, γεγονός απαγορευτικό για το στόχο του πρωταθλητισμού.

Είναι κομβική η χρονική περίοδος που διανύουμε, οι αποφάσεις του κ. Μπύρου θα ορίσουν και θα καθορίσουν τον όποιο σχεδιασμό της νέας περιόδου και εδώ ακριβώς ο ίδιος ο μεγαλοχορηγός με τις αξιολογήσεις του θα δώσει το έναυσμα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει η εφημερίδα μας, προκρίνεται το σχέδιο 50-50, με μια σύμπραξη ανθρώπων από τις πρώην Διοικήσεις και φυσικά συνεργασία με στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μπύρου, με το 50-50 να είναι περιγραφικός όρος για τα οικονομικά δεδομένα. Οπότε ο εφησυχασμός, ότι ο μεγαλοχορηγός είναι μόνος αυτός, έφυγε και φεύγει με τη φετινή χρονιά.