Την Τρίτη 12 Νοέμβριου ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Ελευθέριος Καλλινικίδης μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να συμμετέχει σε προγραμματισμένες, θεσμικές συναντήσεις συνεργασίας.

Αρχικά επισκέφτηκε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη και συζήτησαν εκτενώς ζητήματα που αφορούν την δυνατότητα στελέχωσης της ΔΕΚΠΟΤΑ μέσω των προγραμμάτων κινητικότητας στο πλαίσιο του επικείμενου νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος.

Στην συνέχεια ο κ. Ελευθέριος Καλλινικίδης πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και στελέχη του Υπουργείου όπου τέθηκαν επί τάπητος και συζητήθηκαν ενδελεχώς θέματα προβολής, προώθησης και εξωστρέφειας της Ονειρούπολης.

Ο κύριος Υπουργός δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ. Τουρισμού θα σταθούν εν τοις πράγμασι αρωγοί και συμπαραστάτες σε οτιδήποτε απαιτείται από πλευράς αρμοδιοτήτων του Υπουργείου για την ενίσχυση και ευόδωση των στόχων που έχει θέσει η νέα διοίκηση της ΔΕΚΠΟΤΑ για την προβολή και της εξωστρέφεια της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής στην Ελλάδα.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.

Λευτέρης Καλλινικίδης