Ανέβηκαν οι τόνοι και στο Πρωινό μετά τον χαμό που έγινε με τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, με τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

Αρχικά, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε: «Εγώ θα κινηθώ εναντίον του κ. Παπαδάκη, γιατί ο κ. Παπαδάκης, όταν θα μιλάει για το κίνημα #metoo…». Η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε λέγοντας: «Δεν σας ρωτήσαμε για τον κ. Παπαδάκη». Μετά από μια έντονη στιχομυθία, ο δικηγόρος έβγαλε το ακουστικό του για να αποχωρήσει.

Τελικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παρέμεινε στην εκπομπή και λίγο αργότερα ακολούθησε νέα ένταση.

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή “οφείλετε” να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα. Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;» ρώτησε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Φαίη Σκορδά: Με πάρα πολλή δουλειά.

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείται εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει.

Τα όσα είπε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ιερέα οδήγησαν στη λήξη της σύνδεσης, ενώ το κλίμα παρέμεινε κάπως… ηλεκτρισμένο.

Πηγή: newsbeast.gr