Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Μιχάλης Μουρβετίδης δέχτηκε, στο Γραφείο του, μαζί με τον Θθεματικό Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Α.Μ.Θ. κ. Αλέξη Παναγιωτίδη, τον Υφυπουργό Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, ο οποίος βρισκόταν για σειρά επαφών για θέματα υγείας στο Νομό Δράμας, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Δράμας της Ν.Δ. κ. Δημήτρη Κυριαζίδη και τον Βουλευτή Ν. Καβάλας της Ν.Δ. κ. Γιάννη Πασχαλίδη. Έγινε μία διεξοδική συζήτηση για θέματα υγείας και ιδιαίτερα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο της Δράμας και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν.

Κατόπιν, ο κ. Μουρβετίδης, μαζί με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Α.Μ.Θ. κ. Αργύρη Πατακάκη, δέχθηκε στο Γραφείο τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριο Παπαγιαννίδη, στο πλαίσιο περιοδείας του στο Νομό Δράμας, όπου υπήρξε μία διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για αγροτικά ζητήματα.

Προηγήθηκε σύσκεψη του κ. Παπαγιαννίδη με φορείς και παράγοντες του αγροκτηνοτροφικού τομέα, εκπροσώπους των Τ.Ο.Ε.Β. του Νομού και υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Δράμας για αγροτικά θέματα αρμοδιότητάς του και τα τρέχοντα αγροτικά προγράμματα που υλοποιεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι φορείς και εκπρόσωποι έθεσαν στον Γενικό Γραμματέα ζητήματα που τους απασχολούν, κυρίως για θέματα υδάτων, άρδευσης και λειτουργίας των Τ.Ο.Ε. Β.