Σε ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Δράμας, σχετικά με την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Δράμα, την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, αναφέρονται τα εξής:

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε στη Δράμα για να χτυπήσει για άλλη μια φορά τα γνωστά νταούλια.

Μας συγκίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του για τη Δράμα, που όπως τόνισε και ο ίδιος χαρακτηριστικά: «η Δράμα μπορεί και πρέπει να πάψει να είναι φτωχός συγγενής της Ελληνικής Επικράτειας».

Αφενός αυτό πλέον αλλάζει στην πράξη εδώ και 4 χρόνια με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφετέρου ο κ. Τσίπρας ξέχασε μάλλον να πει ότι κατά τη διάρκεια που ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με τον ίδιο Πρωθυπουργό, στη Δράμα δεν δόθηκε τίποτα και πραγματικά την είχε ξεχάσει τόσο ο ίδιος, όσο και οι Βουλευτές του.

Κατάλαβε λοιπόν ότι πλησιάζουν εκλογές και ήθελε πάλι να τάξει με λόγια, πολλά πράγματα τα οποία δε θα κάνει, όπως είχε κάνει και παλιότερα;

Ακόμη θυμόμαστε όλοι μας το «με ένα νόμο και ένα άρθρο», το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, τα capital controls που είχε επιβάλει, το 3ο αχρείαστο μνημόνιο, την επιβολή φόρων, το τεράστιο οικονομικό κόστος των επιλογών του που κληθήκαμε όλοι εμείς να πληρώσουμε.

Κ. Τσίπρα μπορείτε να χτυπήσετε τα νταούλια σας.

Κανείς δε σας πιστεύει.

Οι Δραμινές και οι Δραμινοί δεν έχουν ξεχάσει.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει ξεχάσει.

Την 21η Μαΐου θα σας το δείξει και στις κάλπες.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Δράμας

Αλέξανδρος Γεωργιάδης