Επίσκεψη στην Αναπτυξιακή Δράμας Α.Ε. πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Δράμας με την παράταξη «Project για τη Δράμα» κ. Παρθένα Κιόρτεβε.

Την υποψήφια Δήμαρχο συνόδευσαν ο Σύμβουλος της Κοινότητας Δράμας κ. Καϊκής Πασχάλης, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής η Πρόεδρος κ. Κατρανίτσα Θεοδώρα και ο κ. Καραγιαννίδης Μάκης, η συντονίστρια του τομέα κοινωνικής πολιτικής κ. Κασάπη Βασιλική, ο κ. Ανδρέογλου Βασίλης και ο κ. Σαμδάνης Μάριος, όλοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης «Project για τη Δράμα» αναφέρονται τα εξής:

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής κ.Χατζόπουλος παρουσίασε την πορεία του προγράμματος LEADER στη Δράμα, μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται έργα δημόσιου χαρακτήρα, ιδιωτικά έργα, διατοπικά και διακρατικά σχέδια στην περιφερειακή ενότητα Δράμας.

Σημαντικότατη η συμβολή της Αναπτυξιακής Δράμας στην ανάπτυξη του τόπου μας καθώς και η στήριξη ακόμη και μικρών επιχειρήσεων μέσω του LEADER.

Η υποψήφια Δήμαρχος ξαφνιάστηκε ευχάριστα όταν της παρουσιάστηκαν 2 μικροβιολογικά ιατρεία συναδέλφων της, που δημιουργήθηκαν μέσω επιχορήγησης από την Αναπτυξιακή σε κοινότητες της Π.Ε. Δράμας.