Σε ανακοίνωση της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» αναφέρονται τα εξής:

Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό, που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη. Τον δικό μας Χριστόδουλο, που μαζί με τους συνεργάτες του εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, περπατά ακούραστος, κάθε γωνιά της Περιφέρειάς μας. Της Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης.

Συναντάμε, συζητάμε, μιλάμε, μαθαίνουμε, από όλα όσα ακούμε, από όλους όσοι αποτελούν μέρος της ζωής, της προσπάθειας να μείνουν και διαφυλάττοντας τον τόπο να τον προχωρήσουν πιο μπροστά! Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές, αλλά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ!

Συμμετέχουμε στην προσπάθεια, μέσα από και την προσωπική μας εμπλοκή, να πάμε στο αύριο των παιδιών μας, βάζοντας στέρεα θεμέλια στο σήμερα!

ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ τις σκέψεις και βρίσκοντας τα «εργαλεία» να τις μετατρέψουμε σε πράξη, έργο, δημιουργία, υποστήριξη του Ανθρώπου, της φύσης της οικονομίας και όλων όσων εμπεριέχονται στην έννοια της λέξης ΠΡΟΟΔΟΣ.

Αυτό ξέρουμε, αυτό κάνουμε και ζητάμε από εσάς, να μας δώσετε εντολή να πράξουμε πιο δυναμικά!

Η εντολή σας είναι αυτή, που μας δεσμεύει!

Η εντολή σας είναι αυτή που δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο ώστε να περπατήσουμε όλοι μαζί!

Χωρίς διακρίσεις γιατί πολύ απλά, εδώ και χρόνια ξέρουμε να δουλεύουμε χωρίς τους «δικούς μας»!

ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΣ και αξιοποιώντας κάθε αυθόρμητη και χωρίς ίδιον όφελος πρόταση, πρόγραμμα, συνταγή.

Γιατί έτσι ξεκινήσαμε!

Από σπιτικά και οικογένειες, όπου η τέχνη να φτιάχνεις και να μεγαλώνεις την οικογένεια, το βιός ήταν η αξιοποίηση ακόμη και του πιο απλού υλικού!

Αυτήν την τεχνική λοιπόν, την κατακτήσαμε και την εμπλουτίζουμε συνεχώς και με τις επαφές μας, με όλους και όλες σας, στις συναντήσεις που είχαμε με φορείς και κατοίκους των Δήμων Δοξάτου και Παρανεστίου, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Δράμας μαζί με τον Χριστόδουλο Τοψίδη.