ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

Ο Τουριστικός Οργανισμός Δράμας και η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση της Μarketing Greece να υποδεχθούν και να φιλοξενήσουν την Τρίτη 29.5.18 τον Γερμανό δημοσιογράφο Jurgen Juchtmann της εφημερίδας Neue Westfalische (κυκλοφορία 220.000 & UVM -unique visitors per month – 8.000.000) στο πλαίσιο ταξιδιού γνωριμίας που θα πραγματοποιούσε στη περιοχή μας.

Η ξεναγός του τουριστικού οργανισμού Δράμας κ. Αγγελική Kόμσιου υποδέχθηκε το γερμανό δημοσιογράφο και τον συνόδευσε σε όλο το road trip που αφορούσε τη περιοχή μας, ενημερώνοντας τον για την ιστορία καθώς και για το τουριστικό προϊόν της Δράμας.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού γνωριμίας πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις – ξεναγήσεις, στις Πηγές Βοϊράνης στο Κεφαλάρι, στο οινοποιείο Domaine Costa Lazaridi, στο οινοποιείο Κτήμα Παυλίδη, όπου πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία, στο σπήλαιο Αγγίτη καθώς και ένα city- tour στο κέντρο της Δράμας, αποτυπώνοντας την ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από τα ιστορικά μνημεία, την παλαιά πόλη, τις πηγές της Αγίας Βαρβάρας και τον δημοτικό κήπο.

Μυήθηκε στην τοπική κουζίνα δοκιμάζοντας παραδοσιακά εδέσματα όπου η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας παρέθεσε γεύμα, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων κ. Άγγελο Καλλία.

Η περιήγησή του τέλος περιλάμβανε έντυπο υλικό, χάρτες από την περιοχή της Δράμας και πληροφορίες για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Ευχαριστούμε την ξεναγό Αγγελική Κόμσιου, μέλος του τουριστικού οργανισμού Δράμας για τη πολύτιμη βοήθεια, τον Διευθυντή του σπηλαίου Αγγίτη κ. Παπαδόπουλο Κυριάκο, τα οινοποιεία Κώστα Λαζαρίδη και Κτήμα Παυλίδη όπου με τον επαγγελματισμό τους και την άψογη συνεργασία τους, ανέδειξαν το οινικό κομμάτι του Νομού και φυσικά την Μarketing Greece.

Ο Τ.Ο.Δ. και η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας στηρίζουν έμπρακτα κάθε προσπάθεια προώθησης της περιοχής μας εντός και εκτός Ελλάδος, συμμετέχοντας ενεργά και άμεσα με δραστηριότητες, δράσεις και συνεργασίες. Ο τουρισμός είναι υπόθεση όλων μας. Τουρισμός αξία για όλους.