ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία, η 27η Ανθοκομική Έκθεση από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Δράμας, σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας και τη ΔΕΚΠΟΤΑ.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και τον πρόεδρο της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Γεώργιο Ψαρρά, για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους χορηγούς μας, που χωρίς τη συμβολή τους δεν θα ήταν δυνατή η αξιοπρεπής διοργάνωση της Ανθοκομικής μας Έκθεσης, και συγκεκριμένα τους Νεογάλ, Θ. Μιχαηλάκη, Γατίδη Fresh, Star Βορείου Ελλάδος, Art Studio, Κώστας Ιωαννίδης «το βιβλιοπωλείο σου», Welcome Stores Ζαχαριάδης, Κτήμα Γέννημα Ψυχής και Super Market Γουντσίδης.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθοκαλλιεργητές για το δυναμικό παρόν που δίνουν κάθε χρόνο σ’ αυτή τη γιορτή, καθώς και τους πολιτιστικούς συλλόγους που ομορφαίνουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεών μας.

Επίσης ευχαριστώ τους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ζωγραφικής μας καθώς και τους διευθυντές για την άψογη συνεργασία τους.

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς, που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας και συμβάλλετε ουσιαστικά στο να συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο μας.

Εύχομαι, και του χρόνου με υγεία, να είμαστε πάλι όλοι μαζί σε αυτή τη γιορτή.

 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Δράμας

Ελματζόγλου Λένα