«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ»

 

 

Ο Χρ. Τοψίδης στους χώρους και με τους ανθρώπους των Σωμάτων Ασφαλείας Δράμας

 

Η πίστη του Χριστόδουλου Τοψίδη πως τα προβλήματα διευθετούνται μόνο εάν οι διοικούντες συμβουλεύονται αυτούς οι οποίοι τα γνωρίζουν, αφού είναι και οι πρώτοι που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτά εκ της θέσεως και επαγγελματικής ενασχόλησης τους προγραμμάτισε και με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Δράμας, Μ. Ξενίδου, Ν. Γαλοπούλου, Κ. Παταβού, Α. Μωϋσιάδη, Σ. Παπαδόπουλο, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Δράμας, όπου και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Η εξειδίκευση , το φιλότιμο και η σε πολλές περιπτώσεις υπεράνθρωπη προσπάθεια των στελεχών των παραπάνω υπηρεσιών επιστρατεύονται, προκειμένου να καλυφθούν οι χρόνιες ελλείψεις, τόσο σε προσωπικό όσο όμως και σε εξοπλισμό ώστε να υπάρχει, εύρυθμη λειτουργία αυτών και κάλυψη των αναγκών, του κοινωνικού συνόλου μέσα στο οποίο αυτές λειτουργούν.

 

Την σιγουριά της αγαστής συνεργασίας στο μέλλον εξέπεμψε η συνάντηση του Χρ. Τοψίδη με τον Δήμαρχο Δράμας

 

Τον δρόμο που οδηγεί στην κάλπη των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου 2019 ξεκίνησαν και διανύουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Δράμας, προκειμένου η παράταξη «Περιφερειακή Σύνθεση» να κόψει πρώτη το νήμα ως επιλογή των πολιτών της Περιφέρειάς μας.

Αυτό απαιτεί κύρια γνώση, η οποία θα δώσει την ώθηση ώστε να εφαρμοσθεί το πρόγραμμα, που στηρίζεται στο όραμα του Χριστόδουλου Τοψίδη και των συνεργατών του, την επόμενη των εκλογών.

Γνωρίζοντας και εκτιμώντας αυτό ο Χριστόδουλος Τοψίδης με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κ. Παταβού, Μ. Ξενίδου, Ν. Γαλοπούλου, Α. Μωϋσιάδη, Σ. Παπαδόπουλο, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δήμο Δράμας, όπου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο και συνεργάτες του και συζήτησαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου σε σχέση με την Περιφέρεια θέτοντας τα θεμέλια μιας μελλοντικής συνεργασίας με μοναδικό στόχο μια καλύτερη Περιφέρεια για όλους .

 

Ο Χρ. Τοψίδης στο ΙΕΚ του ΟΕΕΚ Δράμας

 

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου ο υπ. Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Δράμας Σ. Παπαδόπουλο, Μ. Ξενίδου, Ν. Γαλοπούλου, Κ. Παταβού, Α.Μωϋσιάδη, επισκέφτηκε το ΙΕΚ του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δράμας όπου και ενημερώθηκε, για το πλαίσιο λειτουργίας αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου της μετά-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή μας από την Διευθύντρια κ. Παναγιώτα Τσακιρίδου και τους συνεργάτες της.

Μέσα από τον διάλογο που αναπτύχθηκε η ομάδα του Χριστόδουλου Τοψίδη ενημερώθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι συμμετέχοντες στα προγράμματα σπουδών κύρια στα κόστη μετακίνησης αλλά και έλλειψη απαραίτητων εργαστηρίων για την πρακτική άσκηση όπως όμως και λειτουργικών αναγκών του κτηρίου (καθαριότητας, συντήρησης, θέρμανσης κλπ).

Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν για την άριστη συνεργασία του με το κοινωνικό – επαγγελματικό σύνολο της περιοχής αλλά και την σημαντική συμβολή του στα τεκταινόμενα της πόλης της Δράμας

 

Στην Επιθεώρηση Εργασίας και στον ΟΑΕΔ Δράμας η «Περιφερειακή Σύνθεση»

 

Την Επιθεώρηση Εργασίας Δράμας, αλλά και τα γραφεία του ΟΑΕΔ Δράμας επισκέφθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δράμας, προκειμένου να ενημερωθούν για τον ευαίσθητο χώρο των εργασιακών σχέσεων αλλά και του σοβαρού προβλήματος της ανεργίας, το οποίο στην περιοχή της Δράμας είναι ιδιαίτερα έντονο.

 

Επίσκεψη της «Περιφερειακής Σύνθεσης» στην ΝΕΟΓΑΛ της Δράμας

Την επιχείρηση που εδώ και χρόνια κάνει περήφανη την Δράμα με την ποιότητα των προϊόντων της και το κοινωνικό της πρόσωπό, την ΝΕΟΓΑΛ, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Σεβαστίδη, επισκέφθηκαν ο Χριστόδουλος Τοψίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου.

Ο άνθρωπος, που στις επερχόμενες εκλογές διεκδικεί την θέση του Περιφερειάρχη κι ακολουθεί τον δρόμο της εργασίας για να φτάσει και να φτιάξει, εκτιμά τον κόπο και αναγνωρίζει τον τρόπο, που μια επιχείρηση μπορεί σε δύσκολους καιρούς να είναι υγιής και να σέβεται τους εργαζόμενους της όπως, τους συνεργάτες της και το καταναλωτικό κοινό .

 

Στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ ο Χρ. Τοψίδης και οι υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Δράμας

 

Μια άκρως ενημερωτική συνάντηση είχε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου ο υπ. Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σ. Παπαδόπουλος, Κ. Παταβού , Μ. Ξενίδου . Ν. Γαλοπούλου , Α.Μωϋσιάδης, με τον Αν. Διευθυντή του ΙΕΚ του ΟΑΕΔ, πρώην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Δράμας και υποψήφιου Δημάρχου Δράμας κ. Ανέστη Τερζή όπου αναλύθηκαν και συντέθηκαν πολλαπλά θέματα, που άπτονται των καθηκόντων του κ. Τερζή.

Υπήρξε σε πολλά από αυτά πλήρης ταύτιση απόψεων και μπήκαν οι βάσεις μιας μελλοντικής συνεργασίας η οποία στηρίζεται στην αντίληψη πως μόνο μαζί και σε συνεργασία, μπορούμε να πάμε την Περιφέρειά μας, εκεί που της αξίζει. Εκεί που την έχει θέσει, μέσα από το όραμα του ο Χριστόδουλος Τοψίδης και η «Περιφερειακή Σύνθεση».