ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΛΟΥΧΟ

 

 

  • Οι προσλήψεις θα γίνουν με διαδικασίες ΑΣΕΠ και θα υπάρχει ειδική μοριοδότηση εντοπιότητας για τους Δραμινούς υποψήφιους

 

Στην αναγγελία πρόσληψης προσωπικού στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Παρανεστίου προχώρησε, με ανακοίνωσή του, ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος. Όπως αναφέρει, πρόκειται να προσληφθούν 100 άτομα, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες ΑΣΕΠ, ενώ θα υπάρχει ειδική μοριοδότηση εντοπιότητας για τους Δραμινούς υποψήφιους.

Αναλυτικά, ο κ. Μπλούχος στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και των ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας που έχουμε με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, και προσωπικά με τον Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είμαστε σε θέση να αναγγείλουμε ότι, τις επόμενες ημέρες επίκειται προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού για τις ανάγκες του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Παρανεστίου Δράμας.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε ότι οι θέσεις είναι εκατό (100) και η πρόσληψη του μόνιμου προσωπικού θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες του Α.Σ.Ε.Π., με ειδική μοριοδότηση εντοπιότητας για τους Δραμινούς υποψηφίους.

Είχαμε επισκεφθεί πολλάκις τις εγκαταστάσεις του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. και γίναμε κοινωνοί όλων των θεμάτων που προκύπτουν στην καθημερινότητα της δομής αυτής. Προέβημεν σε σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για την αναβάθμιση της δομής ασύλου που λειτουργεί στους χώρους ΠΡΟΚΕΚΑ.

Βρήκαμε ευήκοα ώτα, ειδικά στις επαφές μας με τον ίδιο τον Υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, κάνοντας προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα και ανθρωπιά το τεράστιο πρόβλημα των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.