Από την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης (ΚΙΦΑ) Δράμας ξανάρχισε να λειτουργεί, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η κανονική λειτουργία του ΚΙΦΑ έχει ανασταλεί από το Νοέμβριο λόγω των μέτρων, ωστόσο συνεχίσαμε να φροντίζουμε για τις ανάγκες των συμπολιτών μας σε φάρμακα. Έτσι, πριν τα Χριστούγεννα επικοινωνήσαμε και προμηθεύσαμε με τα φάρμακά τους όσους συμπολίτες μας είχαν έρθει με συνταγή το προηγούμενο διάστημα.

Επίσης, τον Ιανουάριο παραλάβαμε από συμπολίτες μας και από φαρμακεία της πόλης μας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και επίσης παραδώσαμε από μία κούτα με φάρμακα που είχαν ανάγκη στο Σύλλογο Φίλων του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

Θυμίζουμε ότι η γραμματεία του ΚΙΦΑ παραλαμβάνει φάρμακα Δευτέρα-Πέμπτη 10-12 π.μ. και 6-8 μ.μ. και την Παρασκευή 10-12 π.μ.. Επίσης, για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από φάρμακα υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να έρχονται Δευτέρα και Τετάρτη 6-8 μ.μ.».