Η μεγάλη θεατρική-καλλιτεχνική επιτυχία «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» με την ηθοποιό Μελίνα Μποτέλλη καθήλωσε και εντυπωσίασε το κοινό την περασμένη Τετάρτη στο θέατρο του Άλσους Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Μια μοναδική παράσταση μέσα σ’ ένα φανταστικό θέατρο και περιβάλλον, οι θεατές είδαν την αγαπημένη τους ηθοποιό να ξεδιπλώνει το ταλέντο της και να ερμηνεύει το έργο που έγραψε η ίδια πριν τρία χρόνια. Τα έδωσε όλα η Μελίνα. Μίλησε με το έργο και το ταλέντο της στις ψυχές των θεατών.

«Δυο γυμνά άσπρα χέρια», ο θεατρικός μονόλογος ύμνος στη μητρότητα και την τέχνη, ύμνος στους ανθρώπους της κλασσικής μουσικής. Η αποθέωση που έζησε η Μελίνα στην Τρίπολη δεν περιγράφεται. Η ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια υποδύθηκε 8 ρόλους. Δεκάδες συναισθήματα ένιωσαν οι θεατές που στο τέλος χειροκροτούσαν όρθιοι στο θέατρο.

Τον Δήμαρχο Τρίπολης εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελένη Καρούντζου που μίλησε θερμότατα στο τέλος για την κ. Μποτέλλη. Θέρμο χαιρετισμό έστειλε και ο τ. Νομάρχης Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και η σύζυγός του Κάτια.