ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι από 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για την διδακτική χρονιά 2020-2021 των παλαιών και νέων σπουδαστών του δημοτικού ωδείου, με την υπηρεσία μας να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και των αρμοδίων Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας.

Τα ατομικά και ομαδικά μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 1 Οκτωβρίου 2020. Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των επαναληπτικών και κατατακτήριων εξετάσεων (οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στη γραμματεία έως και τις 15 Σεπτεμβρίου).

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός ανταποκρινόμενος και φέτος στα αιτήματα πολλών δημοτών μας εντάσσει στο πρόγραμμά του διδασκαλία με ειδικότητες όπως: Ακουστική ηλεκτρική κιθάρα, μουσική τεχνολογία, μουσικός μοντέρνου τραγουδιού (ροκ, ποπ), παραδοσιακό κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι-κανονάκι, παραδοσιακό βιολί κ.λ.π.

Τα προγράμματα σπουδών επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής κατεύθυνσης προσφέρονται σε οικονομικές τιμές, οι οποίες δεν έχουν μεταβληθεί από την περυσινή σχολική χρονιά και με μεγάλες εκπτώσεις στις ειδικές κοινωνικές ομάδες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άποροι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.λ.π).

Το υπαλληλικό και διδακτικό προσωπικό θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων για οποιαδήποτε πληροφορία καθημερινά (8.00π.μ.- 20.00μ.μ.)

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού

Γεώργιος Δεμερτζής