Ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι γνώσης Robots education Πληροφορική – Εκπ/κή Ρομποτική – Φυσικές Επιστήμες σε συνεργασία με το ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που σε ταξιδεύει μέχρι την Ελβετία και το… CERN! Είναι μια συναρπαστική εμπειρία, έχοντας πρόσβαση στο μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Πυρηνικής Ενέργειας & Σωματιδιακής Φυσικής, αλλά και σε κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες της Ελβετίας.

Δεν έχεις ιδέα από ρομποτική, αλλά έχεις ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο; Θα φανταζόσουν ότι μπορείς να ταξιδέψεις μέχρι την Ελβετία, να επισκεφθείς… το CERN;

Ο Διαγωνισμός Plaisiobots: TheRace 2.0 είναι γεγονός και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σ’ ένα έπαθλο ζωής!

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει 3 φάσεις:

Α’ Φάση (Νοέμβριος-Ιανουάριος): Σεμινάρια Προγραμματισμού & Μηχανικής. 500 μαθητές θα επιλεχθούν για να παρακολουθήσουν online μαθήματα προγραμματισμού και μηχανικής.

Β’ Φάση (Φεβρουάριος-Ιούνιος): Υλοποίηση Projects & Ρομποτικών Prototypes. Οι μαθητές, χωρισμένοι σε ομάδες, θα δημιουργήσουν τα δικά τους prototypes, με θέμα «Η Ρομποτική βελτιώνει τη ζωή του ανθρώπου».

Γ’ Φάση Ο Μεγάλος Τελικός: Live παρουσίαση των ολοκληρωμένων projects και αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο: ένα ταξίδι στο CERN!

Δήλωση συμμετοχής on line για μαθητές γυμνασίου – λυκείου!

https://www.plaisio.gr/Campaign/Plaisiobots/the-race-2?utm_source=facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=prosklisi&fbclid=IwAR3gHb72NtIYZKyaw7N4YIKfFwVkAChnEMA3Z1wQLYLwwaerZDXo1CgsvBc

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

https://www.plaisio.gr/InterestForm/20221104-plaisio-bots

Όροι συμμετοχής

ttps://www.plaisio-cdn.gr/ProductManuals/oroi-simmetoxis-vimata.pdf

Σε περιμένουμε!

Προς ενημέρωση σας το Φροντιστήριο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:30 έως και 13:30 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 15:00 έως και 20:30.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25210-39608.

 

Με εκτίμηση,

Φροντιστήριο @robot’s