ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 1ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ UNDERCURRENT

 

Στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Πολυμορφικού Φεστιβάλ UNDERCURRENT, η καλλιτεχνική ομάδα Dramateyes, σε συνεργασία με την ΔΕΚΠΟΤΑ, διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας, δυο ισόγειο του Δημαρχείου Δράμας. Η έκθεση φωτογραφίας θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και είναι επισκέψιμη για το κοινό από 18.00 έως τις 21.00.

Η καλλιτεχνική ομάδα Dramateyes δραστηριοποιείται στο Νομό Δράμας από το 2015 διοργανώνοντας εκθέσεις συνδυασμένων τεχνών και λοιπές δράσεις που σκοπό έχουν να αναδείξουν την τέχνη, τον πολιτισμό αλλά και την ιστορία της Δράμας.

Όσον αφορά την έκθεση φωτογραφίας «Dramatic Scenes» είναι «ένας “φωτογραφικός περίπατος” σε διάφορα σημεία της Δράμας, σαν στιγμιότυπα από φλμ νουάρ ή σελίδες από περιηγητικό άλμπουμ. Στιγμές που μοιάζουν να ξέφυγαν από το χρόνο και να στέκουν στο μεταίχμιο του χθες και του σήμερα. Η ίδια η Δράμα αποδεικνύει πως έχει πολλά πρόσωπα και μπορεί να πάρει πολλές μορφές, καθώς ισορροπεί στην παράδοση του χθες και στο σύγχρονο κόσμο».

Οι συντελεστές της έκθεσης είναι οι εξής:

Φωτογράφοι: Πάρης Ασλάνογλου, Πασχάλης Μαυρωδής, Γεώργιος Μιχαηλίδης, Ιωάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Σαμψαλάκης, Αντώνης Τσακίρης, Ιωάννης Χατζάτογλου

Σκηνικά: Chrispell Ethnic waves (designer Πελαγία Παγάκη)

Muse: Ευθυμία Λαζαρίδου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση / επιμέλεια: Μαριάνθη Γρ. Λαζαρίδου